Van Raam VeloPlus rolstoelfiets

Verzekerd voor diefstal en schade
Bezorgd aan huis
Volledige looptijd garantie

Vervangend vervoer

Van Raam VeloPlus rolstoelfiets (met elektromotor)

Rolstoelgebruiker blijft in eigen rolstoel zitten

veloPlus rolstoelfiets rolstoeltransport fiets

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam VeloPlus rolstoelfiets

Bereken uw leaseprijs

Lease Van Raam VeloPlus rolstoelfiets (met elektromotor)

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Van Raam toonaangevende specialist in Nederland

De VeloPlus rolstoelfiets is ontwikkeld door de gespecialiseerde Nederlandse fabrikant Van Raam Fietsen. Met deze speciale fiets kan de rolstoelgebruiker (volwassene of kind) in zijn of haar eigen rolstoel blijven zitten. Deze wordt aan de voorzijde volkomen veilig en in een handomdraai gekoppeld aan de (elektrische) Van Raam VeloPlus rolstoeltransportfiets. De Van Raam VeloPlus is verkrijgbaar met en zonder elektromotor.

Specificaties VeloPlus

Binnenbeenlengte (aanpasbaar): 80-95 cm
Framehoogte (aanpasbaar): 52 cm
Instaphoogte (aanpasbaar): 28 cm
Gewicht fiets: 64 kg
Max. lengte fiets: 253 cm
Max. breedte fiets: 110 cm
Wielmaat: Voor: 20″, achter: 26″
Max. gebruikersgewicht: Bestuurder: 110 kg, passagier en rolstoel: 200 kg
Standaard inclusief: o.a. veiligheidsgordel, rolstoelfixeerhaken, parkeerrem

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Vaste lage leaseprijs Van Raam VeloPlus rolstoelfiets

Bij Yourlease heb je de zekerheid van een veilig en duurzaam product. Maar je profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. Je kunt bij ons kiezen uit een leaseperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam VeloPlus rolstoelfiets:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Vervangend vervoer: indien beschikbaar kunnen wij je een voorstel voor vervangend vervoer doen
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief
veloPlus rolstoelfiets rolstoeltransport fiets sfeer

Belangrijkste voordelen Van Raam VeloPlus rolstoelfiets

Voor elke handbewogen rolstoel: elke niet-elektrische rolstoel te koppelen
Kantelbaar niveau:            rolstoel hier eenvoudig op te rijden
Comfortabel: fietsen met optimaal gestrekte benen
Modern design: aantrekkelijke vormgeving
Meesturende voorwielen: korte draaicirkel en extra stabiliteit
Ergonomische zithouding: minimale lichaamsbelasting voor bestuurder
Makkelijk vast-/los koppelen: rolstoel in een handomdraai vast en los
Ook achteruit rijden met motor: maximale bewegingsruimte
Vele accessoires/opties: o.a. elektromotor
Lage leaseprijs: scherpe vaste maandprijs

Van Raam VeloPlus rolstoeltransportfiets: lekker comfortabel

De modern vormgegeven Van Raam VeloPlus rolstoelfiets/transportfiets is uitermate geschikt om gezellig met elkaar te praten. Ondertussen kan er volop worden genoten van een comfortabele fietsrit dankzij de voortreffelijke wielophanging en uitstekende vering. Hierbij kan de passagier comfortabel in zijn/haar rolstoel blijven zitten. Dankzij het oversized achterframe is instappen en opstappen uiterst gemakkelijk voor de bestuurder. De meesturende voorwielen geven de Van Raam VeloPlus rolstoeltransportfiets extra rijcomfort en stabiliteit.

Van Raam VeloPlus, ook te leasen met fietsondersteuning

De Van Raam VeloPlus rolstoelfiets voor vervoer van een rolstoelgebruiker kan door Yourlease desgewenst worden geleverd met een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

veloPlus rolstoelfiets rolstoeltransport klep koppeling

Tweede accu voor Van Raam VeloPlus rolstoelfiets

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam VeloPlus rolstoelfiets? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

Uit voorraad leverbaar, proefrit maken met Van Raam VeloPlus?

De Van Raam VeloPlus rolstoelfiets is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Kom naar onze showroom voor deskundig advies, een proefrit onder begeleiding en een scherp leasevoorstel op maat. Wil je ervan verzekerd zijn dat we alle tijd kunnen nemen voor uitgebreide advisering en demonstratie? Maak dan een showroom-afspraak met één van onze Van Raam-specialisten.

Demomodel Van Raam VeloPlus aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben een demomodel van de Van Raam VeloPlus rolstoelfiets beschikbaar voor een proefrit. Op afspraak kun je, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of je laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit je vervolgens een lease-overeenkomst voor een elektrische uitvoering, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam VeloPlus snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam VeloPlus rolstoelfiets is bij ons snel geregeld. Na accordering kun je al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van je nieuwe (elektrische) Van Raam VeloPlus fiets.

veloPlus rolstoelfiets rolstoeltransport fiets sfeer2

Lease een Van Raam VeloPlus rolstoelfiets (met elektromotor)

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 18,50 extra kunt u uw contract ten alle tijden stopzetten en de fiets weer inleveren.

Leasevoorstel op maat Van Raam VeloPlus rolstoelfiets

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest. Aan de hand van een handige ‘online configurator’ krijgt u van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op uw wensen en eisen. Vervolgens kunt u, onder begeleiding, direct een proefrit maken op de aanwezige showroom modellen.

veloPlus rolstoelfiets rolstoeltransport fiets details

Hoe werkt leasen bij Fietsabonnement?

Stap 1 | Kies jouw fiets

Zoek de gewenste elektrische fiets / bakfiets / fietstaxi / Van Raam fiets uit tussen alle topdeals of in de showroom, Koningsweg 16, Soest en maak een vrijblijvende proefrit

Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen

Kies uit de opties, bijvoorbeeld type frame, accusoort of kleur en stel zo je persoonlijke abonnement samen. Bij samengestelde fietsen zoals de Van Raam Easy Rider is het aan te raden dit samen met onze adviseurs te doen. Vervolgens heeft onze partner EDR credit services de volgende zaken van u nodig voor een vlotte aanvraag:

 • Kopie legitimatie voor- en achterkant
 • Bankafschrift met salarisbijschrijving
 • Bankafschrift met de afschrijving van huur of hypotheek
 • Kopie van de laatste twee loonstroken
 • Kopie bankpas voor- en achterkant
 • Bevestiging schadevrije jaren (op te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij)

Zakelijk leasen? Bekijk hier de voorwaarden.

Stap 3 | Acceptatie

Tijdens een werkweek krijgt je binnen 24 uur terugkoppeling over de acceptatie via onze partner EDR credit services. Wij maken het contract op en wordt de fiets klaar gemaakt voor de aflevering

Stap 4 | Wegrijden op jouw fietsabonnement fiets

Tijdens een werkweek kunnen wij na acceptatie en indien op voorraad binnen 48 uur een afspraak inplannen voor de aflevering van uw nieuwe elektrische fiets / bakfiets / fietstaxi! Bij Van Raam fietsen op maat kan het zijn dat er een langere levertijd geld.

Aanvullende vragen of liever maatwerk? Bel direct met 035 – 603 99 88 of mail naar info@yourlease.nl.

Nederlands grootste fabrikant van aangepaste fietsen

Het Nederlandse bedrijf Van Raam, gevestigd in Varsseveld, is fabrikant van unieke en modern vormgegeven aangepaste fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen of willen fietsen. Tot het assortiment behoren individuele en meerpersoonsfietsen. De fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De meeste Van Raam fietsen zijn ook leverbaar als elektrische fiets.

Overige Van Raam leasemodellen

Naast de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets kunt u bij Yourlease de volgende modellen uit de Van Raam collectie leasen:

Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets
Van Raam Balance comfortfiets met lage instap
Van Raam Fun2Go duofiets / driewieltandem
Van Raam Easy Go elektrische scootmobielfiets
Van Raam OPair rolstoelfiets
Van Raam Maxi driewielfiets voor volwassenen
Van Raam Chat riksja elektrische fiets
Van Raam GoCab elektrische fietstaxi

van raam soorten balance fun2go Opair Veloplus Maxi Chat Riksja GoCab

Onderhouds- / servicepakket: 29,95 incl. btw

Basic Onderhouds- /

servicepakket

 

100% Rijklaar maken
Bezorgen incl. instructie
Registreren
Gratis haal & brengservice
5 Jaar garantie o.a. accu volledige looptijd*
Software upgrade
Diefstal- en schadeverzekering
Pechhulp onderweg in Nederland
Onderhoud en/of reparatie

Unieke Fietsabonnement / Yourlease store Soest:
kiezen, proefrijden en directlease!

Bij Fietsabonnement.nl/Yourlease bent u verzekerd van een vaste lage all-in prijs. Bovendien maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Of u een voorkeur heeft voor privé lease van een nieuwe elektrische fiets of voor voor een elektrische bakfiets / fietstaxi of voor zakelijke lease? Bij beiden vormen van lease biedt Fietsabonnement.nl/Yourlease u de voordeligste all-in lease. U wilt rustig vergelijken? Kom dan, ook op zaterdag naar onze unieke uitgebreide showroom in Soest.

Hartelijk welkom

Onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Direct advies

Onze private lease specialisten staan voor u klaar en informeren u volledig helder over de diverse aanbiedingen: vanaf 39,50 per maand.

Kijken en direct vergelijken

Anders dan bij andere privé-leasemaatschappijen heeft u bij ons een uitgebreide keuze in tal van merken en populaire modellen.

Binnen 48 uur rijden

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom lease. Je loopt er, zonder afspraak, gewoon binnen, zoekt een leuke en scherpgeprijsde e-bike uit, maakt een proefrit en we regelen de private lease per direct voor je. Je kunt na financiële acceptatie via onze partner EDR credit services binnen 48 uur rijden als de e-bike op voorraad is.

Yourlease Store

Koningsweg 16, 3762 EC Soest
T 035 – 603 99 88
E info@yourlease.nl

Fietsabonnement / Yourlease store

(showroom ma. en zo. gesloten)
ma. t/m vr. 9.30 – 18.00 uur
donderdag koopavond tot 22.00 uur
za. 10.00 – 17.00 uur
zo. 10.30 – 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar via 035 – 603 99 88

maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 22.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur
zondag 10.30 – 17.00 uur

Wilt u liever de VeloPlus kopen?

Profile Smeeing verkoopt deze fiets voor 5.569,-

profile smeeing logo

Met de VeloPlus kies je voor veiligheid. De rolstoelgebruiker kan blijven zitten.

Onze specialisten staan voor je klaar !

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteer je bij ons fietsabonnement direct van dit voordeel en betaal je een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing.
Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijg je van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op je wensen en eisen. Vervolgens kun je, onder begeleiding, direct een proefrit maken.