Fietsplan

Je bent hier: home > Fietsplan > Fietslease of WKR-regeling?

Voordelige zakelijke fietslease bij Yourlease

Het zakelijke fietsleaseplan van Yourlease in Soest is speciaal ontwikkeld voor werknemers in de zakelijke markt. Bij onze unieke fietsabonnementen voor nieuwe e-bikes worden zowel de werkgever als de werknemer 4 jaar lang volledig ‘ontzorgd’ met een compleet pakket. U bent verzekerd van de beste leasedeal en profiteert van de scherpste maandprijs voor een gloednieuwe ‘e-bike van de zaak.’

Op zoek naar Leasefiets met 7% bijtelling informatie?

Per 1 januari 2020 is de leasefietsregeling een stuk aantrekkelijker. De rijksoverheid stimuleert duurzame mobiliteit op allerlei manieren. De eerdere ingewikkelde fiscale regelgeving verandert nu dus in een heldere bijtelling voor werknemers van 7% van de aanschafwaarde van de fiets.

Lees hier meer over de leasefiets met bijtelling (o.a. rekenvoorbeeld)

Zakelijke fietslease, duurzaamheid en fitheid

De door ons aangeboden e-bikes voor zakelijke fietslease hebben wij zorgvuldig geselecteerd. Elke door ons aangeboden e-bike is nieuw en duurzaam. Zakelijke fietslease is in het voordeel van zowel de werknemer als het milieu. En eigenlijk ook voor de werkgever Want woon-werkverkeer met een e-bike is natuurlijk niet vervuilend en vergt geen grote parkeerplaatsen of de bouw van parkeergarages. Met een e-bike van de zaak blijft u als werknemer bovendien (dagelijks) lekker in beweging. En dat is weer goed voor uw conditie en fitheid waarvan uzelf en uw werkgever profiteren. Kortom, er is alle reden om te kiezen voor onze zakelijke fietslease. Ook al omdat het afsluiten van een 4-jarige fietslease-overeenkomst via de werkgever bij ons bijzonder gemakkelijk is.

Maximaal fiscaal voordeel voor de werknemer

De rijksoverheid stimuleert duurzaamheid waaronder duurzame mobiliteit op allerlei manieren. Dat geldt ook voor woon-werkverkeer. Hierop inspelend bieden steeds meer werkgevers een aantrekkelijke bonusregeling voor woon/werk-fietsers. Als werknemer profiteert u hierbij van maximaal fiscaal voordeel.

Zakelijke fietslease voor de laagste prijs

Wij bieden de beste fietsleasedeal voor werknemers en werkgevers. Niet alleen met de scherpste maandprijs voor een nieuwe en compleet uitgeruste A-merk e-bike maar ook door waar mogelijk zowel de werknemer als de werkgever administratief werk uit hand te nemen.

Wij dagen u graag uit: bij Yourlease bent u verzekerd van de beste deal maar ook van zorgeloos fietsplezier. Ziet u ergens anders een beter zakelijk leasetarief, neem dan zeker contact met ons op. Waar mogelijk passen wij ons tarief aan. Voor grotere bedrijven waaronder multinationals is zakelijke fietslease extra interessant: bij het tegelijk afsluiten van een groot aantal fietslease-overeenkomsten zijn aantrekkelijke kortingen mogelijk en betaalt de werknemer dus een nóg lagere maandprijs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Fiets via de wkr-regeling, deelname via uw werkgever

Binnen de WKR-regeling (fietslease) bij Yourlease in Soest betaalt u als werknemer het vaste maandelijkse leasebedrag niet zelf. Binnen de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR) kan uw werkgever een deel van het leasebedrag eenvoudigweg verrekenen. Lees hier alles over de WKR-regeling.

De verschillen

Wat is nu precies het verschil tussen het fietsplan/WKR (v.a. 2015) en de nieuwe leasefiets regeling (v.a. 2020)? Wij hebben de belangrijkste verschillen even naast elkaar neer gezet.

verschillen leasefiets fietsplan

Zoals u kunt zien is er alle reden om te kiezen voor onze zakelijke fietslease.

Kies nu een fiets uit op onze homepage!

Meer info/bestellen? 035 603 99 09