Van Raam Maxi driewielfiets

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam Maxi driewielfiets

Van Raam Maxi Comfort driewielfiets

Van Raam Maxi Comfort

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Actieradius: 60 – 90 km
 • Accu: 404 Wh
 • Voorwielmotor
 • Hydraulische Schijfremmen Achter
 • Parkeerrem
 • Kan door een normale deur

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Stap 1 | Kies jouw fiets
 • Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen
 • Stap 3 | Financiële check via partner EDR credit services
 • Stap 4 | Acceptatie – Contract wordt opgemaakt
 • Stap 5 | Ondertekenen contract
 • Stap 6 | Wij leveren de fiets zoals samen overeengekomen

Van Raam toonaangevende specialist in Nederland

De Maxi, ontwikkeld door de gespecialiseerde Nederlandse fabrikant Van Raam Fietsen, is een bijzonder stabiele en modern vormgegeven driewielfiets voor volwassenen. Hij heeft een bijzonder gemakkelijke en veilige lage instap en fietst lekker licht. Dankzij het speciaal ontwikkelde unieke frame kun je je benen optimaal strekken. De Van Raam Maxi is verkrijgbaar met en zonder elektromotor.

Van Raam maxi comfort 2Van Raam Maxi driewielfiets: trendy en comfortabel

Deze modern uitgevoerde driewieler voor volwassenen heeft een prachtige vormgeving en een uitstekende wegligging. Dankzij het unieke frame van de Van Raam Maxi driewielfiets heb je een uiterst gemakkelijke lage instap. Zowel de zadelhoogte als de hoogte van het stuur zijn naar wens verstelbaar. Vrijwel iedereen fietst zonder enige gewenning direct weg op deze moderne en comfortabele driewielfiets. De uitstekende vering in het frame zorgt voor een perfect rijcomfort. De Van Raam Maxi driewielfiets is lekker licht, fietst lekker licht en is geschikt voor zowel korte als wat langere fietsritten.

Van Raam Maxi, ook te leasen met fietsondersteuning

De Van Raam Maxi driewielfiets met lage instap kan door Yourlease desgewenst worden geleverd met een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

Van Raam maxi comfort 4Tweede accu voor Van Raam Maxi driewielfiets

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam Maxi zitdriewielfiets? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

Uit voorraad leverbaar, proefrit maken met Van Raam Maxi?

De Van Raam Maxi driewielfiets is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Kom naar onze showroom voor deskundig advies, een proefrit onder begeleiding en een scherp leasevoorstel op maat. Wil je ervan verzekerd zijn dat we alle tijd kunnen nemen voor uitgebreide advisering en demonstratie? Maak dan een showroom-afspraak met één van onze Van Raam-specialisten.

Van Raam maxi comfort 3Demomodel Van Raam Maxi aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben een demomodel van de Van Raam Maxi zitdriewielfiets beschikbaar voor een proefrit. Op afspraak kun je, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of je laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit je vervolgens een lease-overeenkomst voor een elektrische uitvoering, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam Maxi snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam Maxi driewielfiets met lage instap is bij ons snel geregeld. Na accordering kun je al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van je nieuwe Van Raam Maxi.

Lease Van Raam Maxi Comfort

Flexibel leasen bij Fietsabonnement.nl

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Maakt u een afspraak dan zorgen wij dat wij genoeg tijd en aandacht hebben om al uw wensen goed door te spreken.

Vaste lage leaseprijs Van Raam Maxi Comfort

Bij Fietsabonnement heeft u de zekerheid van een veilig en duurzaam product maar u profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten voor u bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief

De stabiele Maxi driewielfiets is lekker licht. En hij fietst heerlijk licht.

van raam profile smeeing 700x525

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteer je bij ons fietsabonnement direct van dit voordeel en betaal je een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing.
Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijg je van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op je wensen en eisen. Vervolgens kun je, onder begeleiding, direct een proefrit maken.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Matthijs de Kam

Matthijs de Kam

Pieter Holthuis

Pieter Holthuis

Frank Endhoven

Frank Endhoven