Van Raam OPair rolstoelfiets lease

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam OPair rolstoelfiets lease

Van Raam OPair rolstoelfiets

OPair rolstoelfiets

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Hydraulische schijfremmen
 • Actieradius: 40-80 km
 • Accu: 404 Wh
 • Derailleurversnelling
 • Verstelbaar in hoogte en positie
 • Silent Smart bediening

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Stap 1 | Kies jouw fiets
 • Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen
 • Stap 3 | Financiële check via partner EDR credit services
 • Stap 4 | Acceptatie – Contract wordt opgemaakt
 • Stap 5 | Ondertekenen contract
 • Stap 6 | Wij leveren de fiets zoals samen overeengekomen

Van Raam toonaangevende specialist in Nederland

De OPair rolstoelfiets is ontwikkeld door de gespecialiseerde Nederlandse fabrikant Van Raam Fietsen. Met deze innovatieve fiets kun je heel gemakkelijk en comfortabel een rolstoelgebruiker (volwassene of kind) vervoeren.Aan de voorzijde is een zitting voor de rolstoelgebruiker/passagier gemonteerd. Het voorste gedeelte van de Van Raam OPair rolstoelfiets is bij de deelbare variant eenvoudig los te koppelen van het fietsgedeelte. Hierdoor kan dit deel op locatie als rolstoel worden gebruikt. De Van Raam OPair is verkrijgbaar met en zonder elektromotor.

Extra comfort Van Raam OPair (elektrische) rolstoelfiets

De modern vormgegeven Van Raam OPair rolstoelfiets/transportfiets fiets biedt de mogelijkheid om gezellig met elkaar te praten. Ondertussen kan er volop worden genoten van een comfortabele fietstocht. Dankzij een de uitstekende wielophanging, prima ergonomie en een heerlijk comfortabele zitting voor zowel de berijder als de passagier. De lichtelijk schuin staande voorwielen geven de Van Raam OPair rolstoelfiets extra rijcomfort en zorgen voor maximale stabiliteit. Instappen en opstappen is bijzonder gemakkelijk voor de passagier en voor de berijder.

van raam Opair rolstoelfiets lease koppelingVan Raam OPair, ook te leasen met fietsondersteuning

De Van Raam OPair rolstoelfiets voor het voorop vervoeren van een rolstoelgebruiker kan door Yourlease desgewenst worden geleverd met een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

Tweede accu voor Van Raam OPair rolstoelfiets

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam OPair rolstoelfiets? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

van raam Opair rolstoelfiets lease koopUit voorraad leverbaar, proefrit maken met Van Raam OPair?

De Van Raam OPair is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Kom naar onze showroom voor deskundig advies, een proefrit onder begeleiding en een scherp leasevoorstel op maat. Wil je ervan verzekerd zijn dat we alle tijd kunnen nemen voor uitgebreide advisering en demonstratie? Maak dan een showroom-afspraak met één van onze Van Raam-specialisten.

Demomodel Van Raam OPair aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben een demomodel van de Van Raam OPair rolstoelfiets beschikbaar voor een proefrit. Op afspraak kun je, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of je laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit je vervolgens een lease-overeenkomst voor een elektrische uitvoering, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam OPair snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam OPair rolstoelfiets is bij ons snel geregeld. Na accordering kun je al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van je nieuwe Van Raam OPair fiets.

Lease een Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Leasen bij fietsabonnement

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Maakt u een afspraak dan zorgen wij dat wij genoeg tijd en aandacht hebben om al uw wensen goed door te spreken.

Vaste lage leaseprijs Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Bij Fietsabonnement heeft u de zekerheid van een veilig en duurzaam product maar u profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten voor u bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief

Met de OPair zit de rolstoelgebruiker voor de bestuurder. Veilig en gezellig.

Onze specialisten staan voor je klaar!

Matthijs de Kam

Matthijs de Kam

Pieter Holthuis

Pieter Holthuis

Frank Endhoven

Frank Endhoven

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteer je bij ons fietsabonnement direct van dit voordeel en betaal je een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing.
Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijg je van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op je wensen en eisen. Vervolgens kun je, onder begeleiding, direct een proefrit maken.