Speed pedelecs

groen vinkje 20x19 Verzekerd van diefstal en schade
groen vinkje 20x19 Bezorgd aan huis
groen vinkje 20x19 Volledige looptijd garantie
groen vinkje 20x19 Gratis vervangend vervoer
header speed pedelec leasen 2021

Je bent hier: home > Speed pedelecs

Speed Pedelecs private lease

Onze leasedeals van Stromer speed pedelec fietsen vind u hier overzichtelijk weergegeven. Stromer heeft een glasheldere missie: de fiets van de toekomst maken. Persoonlijke afstelling, aflevering en instructie aan huis, maar ook onderhoud, verzekering, 36 maanden 24/7 pechhulp, alles is inbegrepen.
Met een Yourlease fietsabonnement geniet u – voor een vast laag maandbedrag – 3 jaar lang van onbezorgd fietsplezier met een gloednieuwe e-bike. U kunt als particulier, maar ook zakelijk een lease overeenkomst afsluiten. In de showroom van onze partner Profile Smeeing aan de Koningsweg in Soest staat een ruime selectie e-bikes klaar voor een proefrit. U krijgt van onze experts advies over de nieuwste e-bikes. Maar ze adviseren u ook over de voor u meest gunstige private lease overeenkomst.

Waarom leasen bij Fietsabonnement / Yourlease?

Yourlease B.V. koopt met partner Profile Smeeing nieuwe e-bikes rechtstreeks in bij de importeur. Als klant van Yourlease privé lease profiteert u direct van dit voordeel bij het fietsabonnement en betaalt u een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom lease. Je loopt er, zonder afspraak, gewoon binnen, zoekt een leuke en scherpgeprijsde e-bike uit, maakt een proefrit en we regelen de private lease per direct voor je. Je kunt na financiële acceptatie binnen 48 uur rijden als de e-bike op voorraad is.

  • Ruime keuze: vele merken / modellen.
  • Vakkundig advies: o.a. over framemaat, zadel en accu.
  • Scherp maandbedrag: incl. rente, afschrijving, onderhoud,
    reparatie en verzekering.
  • Extra korting bij collectieve lease van ‘e-bike van de zaak’.
    Direct een proefrit maken: afspraak maken niet nodig.
  • Binnen 48 uur rijden.