Van Raam Easy Go scootmobielfiets

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam Easy Go scootmobielfiets

Van Raam Easy Go scootmobielfiets

Easy Go scootmobielfiets

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • 8 versnellingen
 • Hydraulische Schijfremmen
 • Accu: 490 Wh
 • Actieradius: 35 – 65 km
 • Comfort stoel plus armsteunen

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Stap 1 | Kies jouw fiets
 • Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen
 • Stap 3 | Financiële check via partner EDR credit services
 • Stap 4 | Acceptatie – Contract wordt opgemaakt
 • Stap 5 | Ondertekenen contract
 • Stap 6 | Wij leveren de fiets zoals samen overeengekomen

Van Raam Easy Go scootmobielfiets: maximaal comfort

Vrijwel iedereen fietst zonder enige gewenning weg op deze uiterst stabiele en moderne uitgevoerde scootmobielfiets. De prima vering in het frame van de Van Raam Easy Go scootmobielfiets zorgt voor een perfect rijcomfort. Dankzij de uitstekende fietshouding is er minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen. Ook al omdat de veelzijdige Van Raam Easy Go scootmobielfiets heerlijk comfortabel en licht fietst en een korte draaicirkel heeft is hij favoriet bij vele gebruikers. Een voordeel van deze veelzijdige zitdriewielfiets is ook dat hij compacter is dan gewone scootmobielfietsen. Dat zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en neemt minder opbergruimte in.

Easy Go scootmobielfiets 2Van Raam Easy Go voorzien van fietsondersteuning

De Van Raam Easy Go scootmobielfiets is voorzien van een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

Easy Go scootmobielfiets 3Tweede accu voor Van Raam Easy Go

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam Easy Go scootmobiel? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

Uit voorraad leverbaar, proefrit maken met Van Raam Easy Go?

De Van Raam Easy Go is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Kom naar onze showroom voor deskundig advies, een proefrit onder begeleiding en een scherp leasevoorstel op maat. Wil je ervan verzekerd zijn dat we alle tijd kunnen nemen voor uitgebreide advisering en demonstratie? Maak dan een showroom-afspraak met één van onze Van Raam-specialisten.

Easy Go scootmobielfiets 4Demomodel Van Raam Easy Go aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben een demomodel van de Van Raam Easy Go scootmobielfiets beschikbaar voor een proefrit.
Op afspraak kun je, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of je laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit je vervolgens een lease-overeenkomst, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam Easy Go snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam Easy Go scootmobielfiets/elektrische driewielfiets is bij ons snel geregeld.
Na accordering kun je al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van je nieuwe Van Raam Easy Go scootmobiel.

Lease een Van Raam Easy Go scootmobielfiets

Leasen bij fietsabonnement

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Maakt u een afspraak dan zorgen wij dat wij genoeg tijd en aandacht hebben om al uw wensen goed door te spreken.

Vaste lage leaseprijs Van Raam Easy Go scootmobielfiets

Bij Fietsabonnement heeft u de zekerheid van een veilig en duurzaam product maar u profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten voor u bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief

Met de Easy Go kies je zelf. Je fietst zelf, met ondersteuning of je rijdt volledig op de elektromotor.

van raam profile smeeing 700x525

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteer je bij ons fietsabonnement direct van dit voordeel en betaal je een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing.
Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijg je van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op je wensen en eisen. Vervolgens kun je, onder begeleiding, direct een proefrit maken.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Matthijs de Kam

Matthijs de Kam

Pieter Holthuis

Pieter Holthuis

Frank Endhoven

Frank Endhoven