Van Raam Easy Rider driewielfiets

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam Easy Rider driewielfiets

Van Raam Easy Rider driewielfiets

van raam easy rider driewieler

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Hydraulische schijfremmen
 • Actieradius: 40-80 km
 • Accu: 404 Wh
 • Achterwielmotor
 • Parkeerrem
 • Stuurbegrenzer
 • Past door normale deur

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Stap 1 | Kies jouw fiets
 • Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen
 • Stap 3 | Financiële check via partner EDR credit services
 • Stap 4 | Acceptatie – Contract wordt opgemaakt
 • Stap 5 | Ondertekenen contract
 • Stap 6 | Wij leveren de fiets zoals samen overeengekomen

Van Raam toonaangevende specialist in Nederland

De Easy Rider zitdriewielfiets, ontwikkeld door de gespecialiseerde Nederlandse fabrikant Van Raam Fietsen, is ideaal voor volwassenen die met een veilig gevoel lekker stabiel en comfortabel willen fietsen. De Van Raam Easy Rider driewielfiets is verkrijgbaar met en zonder elektromotor.

Van Raam easy rider 2

Bijzonder comfortabele Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Het instappen / opstappen is bijzonder gemakkelijk dankzij het unieke verlaagde frame van de Van Raam Easy Rider. Door de lagere zitpositie geniet je van maximale stabiliteit en fiets je makkelijker en prettiger dan met een traditionele driewieler die vaak nogal instabiel is. Dankzij de maximale stabiliteit en veiligheid en omdat de Van Raam Easy Rider heerlijk comfortabel en licht fietst en een korte draaicirkel heeft, hebben velen een voorkeur voor deze modern vormgegeven zitdriewielfiets.

Maar deze zitdriewielfiets verschilt ook op diverse overige gebieden van andere (elektrische) driewielers. Omdat je op een zitting met rugleuning zit met een stuur voor je, voel je je als bestuurder volkomen veilig. De uitstekende vering zorgt voor een perfect rijcomfort. Dankzij de speciale fietshouding heeft de bestuurder een verminderde belasting van de rug, nek, schouders en polsen. Een bestuurder hoeft niet te wennen: vrijwel iedereen fietst direct weg op deze comfortabele zitdriewielfiets.

Vele varianten Van Raam Easy Rider driewielfiets

Enkele opties voor de Van Raam Easy Rider driewielfiets zijn eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder en een voetfixatieriem. Desgewenst kan deze (elektrische) zitdriewielfiets in een verlengde en/of versterkte uitvoering worden geleverd. De Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets kan eventueel voorzien worden van een elektromotor voor fietsondersteuning.

Van Raam easy riderTweede accu voor Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

Van Raam Easy Rider, ook te leasen met fietsondersteuning

De Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets kan door Yourlease desgewenst worden geleverd met een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

Uit voorraad leverbaar, proefrit met Van Raam Easy Rider maken?

De Van Raam Easy Rider is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Maak een vrijblijvende afspraak en kom samen met uw team naar onze showroom. U krijgt deskundig advies en wij stellen een scherp prijsvoorstel voor u op.

Van Raam easy rider 3Demomodel Van Raam Easy Rider aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben voor u een demomodel Van de Raam Easy Rider zitdriewielfiets beschikbaar voor een proefrit. Op afspraak kunt u, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of u laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit u vervolgens een lease-overeenkomst voor een elektrische uitvoering, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam Easy Rider snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets voor volwassenen is bij ons snel geregeld. Na accordering kunt al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van uw nieuwe Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets.

Lease een Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Leasen bij fietsabonnement

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Maakt u een afspraak dan zorgen wij dat wij genoeg tijd en aandacht hebben om al uw wensen goed door te spreken.

Vaste lage leaseprijs Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Bij Fietsabonnement heeft u de zekerheid van een veilig en duurzaam product maar u profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten voor u bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief

Wist u dat: U ook achteruit kunt fietsen met de Easyrider met elektromotor! Zo kunt u makkelijk uitparkeren.

van raam profile smeeing 700x525

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteert u direct van dit voordeel bij het fietsabonnement en betaalt u een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest. Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijgt u van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op uw wensen en eisen. Vervolgens kunt u, indien onder begeleiding, direct een proefrit maken.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Matthijs de Kam

Matthijs de Kam

Pieter Holthuis

Pieter Holthuis

Frank Endhoven

Frank Endhoven