Hoe werkt dit abonnement?

Je bent hier: home > Fietsplan > Hoe werkt de WKR-regeling?

Hoe werkt het leasen met gebruik van de WKR-regeling

Volledige duidelijkheid

Bij Yourlease zijn we graag volledig duidelijk. Onze scherpe fietslease tarieven voor een ‘e-bike van de zaak’ gelden voor ZZP’ers maar ook voor werknemers van MKB-ondernemingen en grote bedrijven met bijvoorbeeld meer dan 100 werknemers. Bij het gelijktijdig afsluiten van een groot aantal zakelijke fietslease-overeenkomsten zijn er vanzelfsprekend aantrekkelijke kortingen op onze standaard leasetarieven mogelijk. Bij volume-afname kan eventueel gekozen worden voor allerlei accessoires zoals fietstassen, een extra slot, et cetera die er gewoon bij geleased kunnen worden. We stellen bij volume-afnames graag een voorstel op maat samen.

Op zoek naar Leasefiets met 7% bijtelling informatie?

Per 1 januari 2020 is de leasefietsregeling een stuk aantrekkelijker. De rijksoverheid stimuleert duurzame mobiliteit op allerlei manieren. De eerdere ingewikkelde fiscale regelgeving verandert nu dus in een heldere bijtelling voor werknemers van 7% van de aanschafwaarde van de fiets.

Lees hier meer over de leasefiets met bijtelling (o.a. rekenvoorbeeld)

Gemakkelijk betalen via uw werkgever

Het maandelijkse leasebedrag wordt niet door de werknemer betaald. Wij verrekenen dit eenvoudig met uw werkgever. Een gemakkelijke mogelijkheid hierbij is om een gedeelte van uw maandelijkse leasebedrag te verrekenen met de vrije ruimte binnen uw werkkostenregeling of reiskostenvergoeding. Sommige (grotere) werkgevers hebben zelfs een eigen fietsplan met een bonusregeling voor woon/werk-verkeer per e-bike ‘van de zaak’. Hiermee profiteert u zowel van optimaal betaalgemak als van maximaal fiscaal voordeel. Een groot aantal bedrijven heeft tegenwoordig een min of meer gestandaardiseerd aanbod voor werknemers wat betreft het leasen van een e-bike via de zaak. Informeer naar de mogelijkheden en voordelen bij uw directie/management of bij de verantwoordelijke voor personeelszaken. Natuurlijk kunt u voor nadere informatie ook contact opnemen met de specialisten van Yourlease.
Bekijk rekenvoorbeeld

Maximale transparantie

Wij bij Yourlease vinden transparantie over de exacte uitvoering van de door u gekozen e-bike, al dan niet met extra accessoires, van groot belang. Maar ook wat betreft de maandkosten voor uw fietslease zijn wij volkomen duidelijk en werken wij niet met kleine lettertjes. Bij ons geen plotselinge bijkomende kosten en dergelijke. Wij streven er bijvoorbeeld naar om zo duidelijk mogelijke informatie te geven op deze website. Mist u een onderwerp of kunt u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden op onze website, meld dit dan aan ons. Heeft u een vraag over de mogelijkheden en voordelen van het leasen van een e-bike ‘van de zaak’? Of wilt u, al dan niet samen met een collega, een vrijblijvende proefrit maken? Neemt u dan contact met ons op. De fietsleasespecialisten van Yourlease zijn u graag van dienst.

Laagste prijs garantie

Yourlease vergelijkt regelmatig de prijzen van de concurrenten. Komt u ergens anders een beter zakelijk leasetarief voor een door ons aangeboden e-bike tegen, geef dit dan aan ons door. Wij passen dan onze prijzen aan. Bij Yourlease bent u altijd verzekerd van een compleet uitgeruste e-bike tegen het voordeligste zakelijke fietsleasetarief van Nederland

Voordelen voor werknemers

Uw eigen e-bike
Prima verzekerd
Gezond bewegen
Verlaging CO2 uitstoot
Geen files
Gemakkelijk parkeren
Geld verdienen door te fietsen

Voordelen voor werkgevers

Fittere medewerkers
Minder ziekteverzuim
Geen verzuim door files
Verlaging CO2 uitstoot
Fiscaal aantrekkelijk
Verlaging parkeerdruk

Meer info/bestellen? 035 603 99 09