Van Raam Chat riksja transportfiets

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam Chat riksja transportfiets

Van Raam Chat riskja transportfiets

Chat Riskja

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • 8 versnellingen
 • Accu: 490 Wh
 • Actieradius: 20-60 km
 • Hydraulische schijfremmen
 • Inclusief huif

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Stap 1 | Kies jouw fiets
 • Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen
 • Stap 3 | Financiële check via partner EDR credit services
 • Stap 4 | Acceptatie – Contract wordt opgemaakt
 • Stap 5 | Ondertekenen contract
 • Stap 6 | Wij leveren de fiets zoals samen overeengekomen

Van Raam toonaangevende specialist in Nederland

De Van Raam Chat riksja elektrische fiets is ontwikkeld door de gespecialiseerde Nederlandse fabrikant Van Raam Fietsen. Deze stabiele en robuuste driewielfiets is ideaal om samen te fietsen met volwassenen en/of kinderen die niet meer zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. De Van Raam Chat riksja elektrische fiets biedt de mogelijkheid om gezellig met elkaar te praten (chatten). Ondertussen kan er worden genoten van een comfortabele fietstocht. De fiets heeft een uitstekende vering, een prima ergonomie en stevige zitkussens.
Dankzij de krachtige en uiterst gemakkelijk te bedienen elektromotor fietst de bestuurder lekker licht met de
Van Raam Chat.

Chat Riskja 2Van Raam Chat riksja elektrische fiets: vele toepassingen

Ouderen kunnen met de Van Raam Chat riksja fiets samen met jongeren de stad verkennen. Waarbij ze de rol van ‘gids’ op zich kunnen nemen en verhalen uit het verleden vertellen. Hierdoor worden ze even uit hun isolement gehaald. De Van Raam Chat riksja elektrische fiets is ook bijzonder geschikt voor mensen die onder begeleiding eropuit willen trekken en is ook ideaal voor zorginstellingen, families en vakantieparken. Onder meer de huif voor de passagierskuip kan naar wens worden uitgevoerd in elke gewenste kleur en bijvoorbeeld worden voorzien van een logo.

Van Raam Chat voorzien van fietsondersteuning

De Van Raam Chat riksja is voorzien van een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

Chat Riskja 3Tweede accu voor Van Raam Chat

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam Chat riksja transportfiets? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

Uit voorraad leverbaar, proefrit maken met Van Raam Chat?

De Van Raam Chat is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Kom naar onze showroom voor deskundig advies, een proefrit onder begeleiding en een scherp leasevoorstel op maat. Wil je ervan verzekerd zijn dat we alle tijd kunnen nemen voor uitgebreide advisering en demonstratie? Maak dan een showroom-afspraak met één van onze Van Raam-specialisten.

Chat Riskja 4Demomodel Van Raam Chat aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben een demomodel Van de Raam Chat riksja elektrische transportfiets beschikbaar voor een proefrit.
Op afspraak kun je, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of je laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit je vervolgens een lease-overeenkomst, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam Chat snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam Chat elektrische riksjafiets, geschikt voor 3 personen, is bij ons snel geregeld. Na accordering kun je al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van je nieuwe Van Raam Chat riksja e-bike.

Van Raam Chat riksja transportfiets

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte. Flexibele looptijden mogelijk.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Maakt u een afspraak dan zorgen wij dat wij genoeg tijd en aandacht hebben om al uw wensen goed door te spreken.

Vaste lage leaseprijs Van Raam Chat Riskja

Bij Fietsabonnement heeft u de zekerheid van een veilig en duurzaam product maar u profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten voor u bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief

De bodemplaat van de elektrische Chat komt volledig op de grond. Instappen is hierdoor heel makkelijk.

van raam profile smeeing 700x525

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteer je bij ons fietsabonnement direct van dit voordeel en betaal je een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing.
Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijg je van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op je wensen en eisen. Vervolgens kun je, onder begeleiding, direct een proefrit maken.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Matthijs de Kam

Matthijs de Kam

Pieter Holthuis

Pieter Holthuis

Frank Endhoven

Frank Endhoven