Van Raam Fun2Go duofiets

Van Raam Fun2Go duofiets (met elektromotor)

Eén hoofdbestuurder, de ander fietst (desgewenst) mee

fun2G0 duofiets driewieltandem 2persoons

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam Fun2Go duofiets

Bereken uw leaseprijs

Lease Van Raam Fun2Go duofiets/driewieltandem (met elektromotor)

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Van Raam toonaangevende specialist in Nederland

De Fun2Go duofiets/driewieltandem, ontwikkeld door de gespecialiseerde Nederlandse fabrikant Van Raam Fietsen, is een aantrekkelijk vormgegeven driewieltandemfiets waarbij de 2 gebruikers gezellig naast elkaar zitten. Eén persoon stuurt. De andere persoon fietst (eventueel verplicht) mee. Deze duofiets heeft een comfortabele en stevige zitting en rugleuning. En een directe instap vanaf stahoogte. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling zorgt voor een uiterst stabiele wegligging. De Van Raam Fun2Go duofiets/driewieltandem is verkrijgbaar met en zonder elektromotor.

Specificaties Fun2Go

Binnenbeenlengte (aanpasbaar): 75-90 cm
Instaphoogte: geen cm
Gewicht fiets: circa 69 kg
Max. lengte fiets: 200 cm
Max. breedte fiets: 113 cm
Wielmaat: 20″
Max. gebruikersgewicht: 120 kg (standaard)
Standaard inclusief: o.a. verlichting, slot, bel, mand, parkeerrem

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Vaste lage leaseprijs Van Raam Fun2Go duofiets

Bij Yourlease heb je de zekerheid van een veilig en duurzaam product. Maar je profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. Je kunt bij ons kiezen uit een leaseperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam Fun2Go duofiets/driewieltandem voor volwassenen en kinderen:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Vervangend vervoer: indien beschikbaar kunnen wij je een voorstel voor vervangend vervoer doen
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief
fun2G0 duofiets driewieltandem 2persoons instap veiligheid

Belangrijkste voordelen Van Raam Fun2Go duofiets

Maximale stabiliteit en veiligheid: dankzij uitgebalanceerde gewichtsverdeling
Comfortabel: makkelijk op- en afstappen
Modern design: aantrekkelijke vormgeving
Ergonomische zithouding: minimale lichaamsbelasting
Lekker licht fietsen: meer kracht door gestrekte voorwaartse trapbeweging
Makkelijke communicatie: dankzij de 2 zitposities naast elkaar
Vele accessoires/opties: o.a. elektromotor en duofietsaanhanger (Funtrain)
Lage leaseprijs:   scherpe vaste maandprijs

Fietsen naar wens met de Van Raam Fun2Go duofiets

De wendbaarheid van de Van Raam Fun2Go ‘side by side fiets’ is ongekend. Met twee wielen achter en één voorwiel kan hij volledig om zijn eigen as draaien. De Van Raam Fun2Go duofiets heeft standaard een maximaal gebruikersgewicht van 120 kg per persoon. Is dit onvoldoende dan kan optioneel, eventueel in combinatie met een verlengd frame, gekozen worden voor een versterkte uitvoering waardoor een belasting van maximaal 180 kg per persoon mogelijk is. Daarnaast zijn er nog vele andere opties die de Van Fun2Go duofiets/driewieltandem compleet kunnen maken.

Van Raam Fun2Go, ook te leasen met fietsondersteuning

De Van Raam Fun2Go modern uitgevoerde duofiets/driewieltandem kan door Yourlease desgewenst worden geleverd met een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

fun2G0 duofiets driewieltandem 2persoons plankje

Tweede accu voor Van Raam Fun2Go duofiets/driewieltandem

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam Fun2Go duofiets/driewieltandem? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

Uit voorraad leverbaar, proefrit maken met Van Raam Fun2Go?

De Van Raam Fun2Go is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Kom naar onze showroom voor deskundig advies, een proefrit onder begeleiding en een scherp leasevoorstel op maat. Wil je ervan verzekerd zijn dat we alle tijd kunnen nemen voor uitgebreide advisering en demonstratie? Maak dan een showroom-afspraak met één van onze Van Raam-specialisten.

Demomodel Van Raam Fun2Go aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben een demomodel Van de Raam Fun2Go duofiets/driewieltandem beschikbaar voor een proefrit.
Op afspraak kun je, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of je laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit je vervolgens een lease-overeenkomst voor een elektrische uitvoering, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam Fun2Go snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam Fun2Go duofiets is bij ons snel geregeld. Na accordering kun je al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van je nieuwe Van Raam Fun2Go duofiets/driewieltandem.

Lease een Van Raam Fun2Go duofiets (met elektromotor) voor volwassenen

De leaseprijs voor deze fiets wordt voor u op maat gecalculeerd. Doe snel een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 18,50 extra kunt u uw contract ten alle tijden stopzetten en de fiets weer inleveren.

Leasevoorstel op maat Van Raam Fun2Go duofiets voor volwassenen

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest. Aan de hand van een handige ‘online configurator’ krijgt u van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op uw wensen en eisen. Vervolgens kunt u, onder begeleiding, direct een proefrit maken op de aanwezige showroom modellen.

fun2G0 duofiets driewieltandem 2persoons dubbele accu

*extra accu zoals op foto is optioneel.

Hoe werkt leasen bij Fietsabonnement?

Stap 1 | Kies jouw fiets

Zoek de gewenste elektrische fiets / bakfiets / fietstaxi / Van Raam fiets uit tussen alle topdeals of in de showroom, Koningsweg 16, Soest en maak een vrijblijvende proefrit

Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen

Kies uit de opties, bijvoorbeeld type frame, accusoort of kleur en stel zo je persoonlijke abonnement samen. Bij samengestelde fietsen zoals de Van Raam Easy Rider is het aan te raden dit samen met onze adviseurs te doen. Vervolgens heeft onze partner EDR credit services de volgende zaken van u nodig voor een vlotte aanvraag:

 • Kopie legitimatie voor- en achterkant
 • Bankafschrift met salarisbijschrijving
 • Bankafschrift met de afschrijving van huur of hypotheek
 • Kopie van de laatste twee loonstroken
 • Kopie bankpas voor- en achterkant
 • Bevestiging schadevrije jaren (op te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij)

Zakelijk leasen? Bekijk hier de voorwaarden.

Stap 3 | Acceptatie

Tijdens een werkweek krijgt je binnen 24 uur terugkoppeling over de acceptatie via onze partner EDR credit services. Wij maken het contract op en wordt de fiets klaar gemaakt voor de aflevering

Stap 4 | Wegrijden op jouw fietsabonnement fiets

Tijdens een werkweek kunnen wij na acceptatie en indien op voorraad binnen 48 uur een afspraak inplannen voor de aflevering van uw nieuwe elektrische fiets / bakfiets / fietstaxi! Bij Van Raam fietsen op maat kan het zijn dat er een langere levertijd geld.

Aanvullende vragen of liever maatwerk? Bel direct met 035 – 603 99 88 of mail naar info@yourlease.nl.

Nederlands grootste fabrikant van aangepaste fietsen

Het Nederlandse bedrijf Van Raam, gevestigd in Varsseveld, is fabrikant van unieke en modern vormgegeven aangepaste fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen of willen fietsen. Tot het assortiment behoren individuele en meerpersoonsfietsen. De fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De meeste Van Raam fietsen zijn ook leverbaar als elektrische fiets.

Overige Van Raam leasemodellen

Naast de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets kunt u bij Yourlease de volgende modellen uit de Van Raam collectie leasen:

Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets
Van Raam Balance comfortfiets met lage instap
Van Raam Easy Go elektrische scootmobielfiets
Van Raam OPair rolstoelfiets
Van Raam VeloPlus rolstoeltransportfiets
Van Raam Maxi driewielfiets voor volwassenen
Van Raam Chat riksja elektrische fiets
Van Raam GoCab elektrische fietstaxi

van raam soorten balance fun2go Opair Veloplus Maxi Chat Riksja GoCab

Onderhouds- / servicepakket: 29,95 incl. btw

Basic Onderhouds- /

servicepakket

 

100% Rijklaar maken
Bezorgen incl. instructie
Registreren
Gratis haal & brengservice
5 Jaar garantie o.a. accu volledige looptijd*
Software upgrade
Diefstal- en schadeverzekering
Pechhulp onderweg in Nederland
Onderhoud en/of reparatie

Unieke Fietsabonnement / Yourlease store Soest:
kiezen, proefrijden en directlease!

Bij Fietsabonnement.nl/Yourlease bent u verzekerd van een vaste lage all-in prijs. Bovendien maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Of u een voorkeur heeft voor privé lease van een nieuwe elektrische fiets of voor voor een elektrische bakfiets / fietstaxi of voor zakelijke lease? Bij beiden vormen van lease biedt Fietsabonnement.nl/Yourlease u de voordeligste all-in lease. U wilt rustig vergelijken? Kom dan, ook op zaterdag naar onze unieke uitgebreide showroom in Soest.

Hartelijk welkom

Onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Direct advies

Onze private lease specialisten staan voor u klaar en informeren u volledig helder over de diverse aanbiedingen: vanaf 39,50 per maand.

Kijken en direct vergelijken

Anders dan bij andere privé-leasemaatschappijen heeft u bij ons een uitgebreide keuze in tal van merken en populaire modellen.

Binnen 48 uur rijden

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom lease. Je loopt er, zonder afspraak, gewoon binnen, zoekt een leuke en scherpgeprijsde e-bike uit, maakt een proefrit en we regelen de private lease per direct voor je. Je kunt na financiële acceptatie via onze partner EDR credit services binnen 48 uur rijden als de e-bike op voorraad is.

Yourlease Store

Koningsweg 16, 3762 EC Soest
T 035 – 603 99 88
E info@yourlease.nl

Fietsabonnement / Yourlease store

(showroom ma. en zo. gesloten)
ma. t/m vr. 9.30 – 18.00 uur
donderdag koopavond tot 22.00 uur
za. 10.00 – 17.00 uur
zo. 10.30 – 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar via 035 – 603 99 88

maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 22.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur
zondag 10.30 – 17.00 uur

Wilt u liever de Fun2Go kopen?

Profile Smeeing biedt deze fiets voor 5.079,- aan

profile smeeing logo

Met je (elektrische) Fun2Go duofiets kun je – met maximale stabiliteit – volledig om je as draaien.

Onze specialisten staan voor je klaar !

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteer je bij ons fietsabonnement direct van dit voordeel en betaal je een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing.
Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijg je van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op je wensen en eisen. Vervolgens kun je, onder begeleiding, direct een proefrit maken.