Van Raam Easy Rider driewielfiets lease v.a. 86,95 per maand

Van Raam Easy Rider driewielfiets: lease v.a. € 86,95 p/mnd.

Van Raam Easy Rider driewielfiets met elektromotor: lease v.a. € 137,95 p/mnd.
Uiterst stabiele zitdriewielfiets voor volwassenen

van raam easy rider driewielfiets lease

Home » Van Raam aangepaste fietsen en speciale fietsen » Van Raam Easy Rider driewielfiets lease v.a. 86,95 per maand

Bereken uw leaseprijs

Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets, lease v.a. € 86,95 per maand

Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets met elektromotor, lease v.a. € 137,95 per maand

Flexibel leasen bij fietsabonnement

De getoonde leaseprijs is op basis van 48 maanden. Een Easy Rider leasen bij ons kan al v.a. 12 maanden, maar ook 24, 36, 48 of 60 maanden is mogelijk.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 25,- extra kunt u uw contract, na 12 maanden, zonder opgaaf van reden stopzetten. Hierbij geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Van Raam toonaangevende specialist in Nederland

De Easy Rider zitdriewielfiets, ontwikkeld door de gespecialiseerde Nederlandse fabrikant Van Raam Fietsen, is ideaal voor volwassenen die met een veilig gevoel lekker stabiel en comfortabel willen fietsen. De Van Raam Easy Rider driewielfiets is verkrijgbaar met en zonder elektromotor.

Specificaties Easy Rider

Max. lengte fiets: 210 cm
Max. breedte fiets: 75 cm
Instaphoogte: 38 cm
Wielmaat: 20 Inch
Gewicht fiets: ca. 42 kg (excl. accu)
Max. gebruikersgewicht: 120 kg (standaard), tot 150 of 180 kg (meerprijs)

Een fiets gezien die je interesse heeft en wil je een proefrit maken? Of heb je nog vragen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd om voor jou de perfecte fiets te vinden, dat is wel zo prettig.

Maakt u een afspraak dan zorgen wij dat wij genoeg tijd en aandacht hebben om al uw wensen goed door te spreken.

Vaste lage leaseprijs Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Bij Yourlease heeft u de zekerheid van een veilig en duurzaam product maar u profiteert ook van een scherpe vaste leaseprijs per maand. U kunt bij ons kiezen uit een leaseperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Standaard bij ons inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag voor de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets:

 • Onderhoud: grondige periodieke controles/inspecties bij het € 29,95 Onderhoudspakket
 • Reparatie: geen kosten voor u bij onverhoopte reparaties aan o.a. banden, kettingen en tandwielen bij het € 29,95 Onderhoudspakket.
 • Vervangend vervoer: indien beschikbaar kunnen wij u een voorstel voor vervangend vervoer doen
 • Verzekering: casco- en diefstalverzekering
 • Rente en afschrijving: inclusief
van raam easy rider driewielfiets display smartphonehouder

Belangrijkste voordelen Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Uiterst stabiel: zorgt voor veilig gevoel
Bijzonder goede rijeigenschappen: dankzij lager zwaartepunt
Comfortabele zitting: met verstelbare rugsteun
Modern design: aantrekkelijke vormgeving
Perfect rijcomfort: lekker licht fietsen
Uiterst korte draaicirkel: bijzonder wendbaar
Beter dan traditionele driewielers: stabieler en fietst makkelijker
Vele accessoires/opties o.a. elektromotor
Lage leaseprijs: Goedkoper en milieuvriendelijker dan vervoer per busje of taxi.

Bijzonder comfortabele Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Het instappen / opstappen is bijzonder gemakkelijk dankzij het unieke verlaagde frame van de Van Raam Easy Rider. Door de lagere zitpositie geniet je van maximale stabiliteit en fiets je makkelijker en prettiger dan met een traditionele driewieler die vaak nogal instabiel is. Dankzij de maximale stabiliteit en veiligheid en omdat de Van Raam Easy Rider heerlijk comfortabel en licht fietst en een korte draaicirkel heeft, hebben velen een voorkeur voor deze modern vormgegeven zitdriewielfiets.

Maar deze zitdriewielfiets verschilt ook op diverse overige gebieden van andere (elektrische) driewielers. Omdat je op een zitting met rugleuning zit met een stuur voor je, voel je je als bestuurder volkomen veilig. De uitstekende vering zorgt voor een perfect rijcomfort. Dankzij de speciale fietshouding heeft de bestuurder een verminderde belasting van de rug, nek, schouders en polsen. Een bestuurder hoeft niet te wennen: vrijwel iedereen fietst direct weg op deze comfortabele zitdriewielfiets.

Vele varianten Van Raam Easy Rider driewielfiets

Enkele opties voor de Van Raam Easy Rider driewielfiets zijn eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder en een voetfixatieriem. Desgewenst kan deze (elektrische) zitdriewielfiets in een verlengde en/of versterkte uitvoering worden geleverd. De Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets kan eventueel voorzien worden van een elektromotor voor fietsondersteuning.

van raam easy rider driewielfiets bagagedrager zitting

Tweede accu voor Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Je wilt een tweede accu voor je elektrische Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets? Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht. Deze tweede fietsaccu kun je, net als overige opties, laten opnemen in je leaseovereenkomst.

Van Raam Easy Rider, ook te leasen met fietsondersteuning

De Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets kan door Yourlease desgewenst worden geleverd met een elektrisch fietsondersteuningssysteem. Met het door en voor Van Raam ontwikkelde Silent systeem kun je zowel vooruit als achteruit fietsen. Het innovatieve Silent systeem is makkelijk te bedienen, fluisterstil, naar wens te programmeren, maakt gebruik van een duurzame, krachtige en volkomen veilige accu en is volledig onderhoudsvrij.

Uit voorraad leverbaar, proefrit met Van Raam Easy Rider maken?

De Van Raam Easy Rider is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Maak een vrijblijvende afspraak en kom samen met uw team naar onze showroom. U krijgt deskundig advies en wij stellen een scherp prijsvoorstel voor u op.

Demomodel Van Raam Easy Rider aan huis: slechts € 99,-

Wij hebben voor u een demomodel Van de Raam Easy Rider zitdriewielfiets beschikbaar voor een proefrit. Op afspraak kunt u, onder begeleiding, een proefrit maken vanuit onze showroom in Soest. Of u laat voor slechts € 99,- een demomodel aan huis afleveren voor een proefrit. Sluit u vervolgens een lease-overeenkomst voor een elektrische uitvoering, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Lease of koop Van Raam Easy Rider snel geregeld

Het leasen of kopen van een Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets voor volwassenen is bij ons snel geregeld. Na accordering kunt al binnen 1 week veilig, comfortabel en voordelig rijden met en genieten van uw nieuwe Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets.

Lease een Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets v.a. 86,95

Lease een Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets met elektromotor v.a. 137,95

De getoonde leaseprijs is op basis van 48 maanden. Een Easy Rider leasen bij ons kan al v.a. 12 maanden, maar ook 24, 36, 48 of 60 maanden is mogelijk.

Zeg het abonnement gemakkelijk weer op

Van Raam fietsen biedt vaak een passende oplossing wanneer mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Wanneer u niet lang wilt vastzitten aan uw lease contract, kies dan voor het van Raam protectieplan. Voor € 18,50 extra kunt u uw contract ten alle tijden stopzetten en de fiets weer inleveren.

De Easy Rider driewielfiets bestaat al sinds 1995 en wordt elk jaar doorontwikkeld op de gebieden van comfort en veiligheid. De Easy Rider is de toonaangevende zitdriewielfiets van Nederland.  Bij Fietsabonnement is dit topproduct al te leasen voor € 86,95 per maand. De Van raam Easy Rider zitdriewielfiets met elektromotor is te lease v.a. 137,95.

Leasevoorstel op maat Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest. Aan de hand van een handige ‘online configurator’ krijgt u van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op uw wensen en eisen. Vervolgens kunt u, onder begeleiding, direct een proefrit maken op de aanwezige showroom modellen.

van raam easy rider driewielfiets accu motor slot

Hoe werkt leasen bij Fietsabonnement?

Stap 1 | Kies jouw fiets

Zoek de gewenste elektrische fiets / bakfiets / fietstaxi / Van Raam fiets uit tussen alle topdeals of in de showroom, Koningsweg 16, Soest en maak een vrijblijvende proefrit

Stap 2 | Stel je eigen leasecontract samen

Kies uit de opties, bijvoorbeeld type frame, accusoort of kleur en stel zo je persoonlijke abonnement samen. Bij samengestelde fietsen zoals de Van Raam Easy Rider is het aan te raden dit samen met onze adviseurs te doen. Vervolgens heeft onze partner EDR credit services de volgende zaken van u nodig voor een vlotte aanvraag:

 • Kopie legitimatie voor- en achterkant
 • Bankafschrift met salarisbijschrijving
 • Bankafschrift met de afschrijving van huur of hypotheek
 • Kopie van de laatste twee loonstroken
 • Kopie bankpas voor- en achterkant
 • Bevestiging schadevrije jaren (op te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij)

Zakelijk leasen? Bekijk hier de voorwaarden.

Stap 3 | Acceptatie

Tijdens een werkweek krijgt je binnen 24 uur terugkoppeling over de acceptatie via onze partner EDR credit services. Wij maken het contract op en wordt de fiets klaar gemaakt voor de aflevering

Stap 4 | Wegrijden op jouw fietsabonnement fiets

Tijdens een werkweek kunnen wij na acceptatie en indien op voorraad binnen 48 uur een afspraak inplannen voor de aflevering van uw nieuwe elektrische fiets / bakfiets / fietstaxi! Bij Van Raam fietsen op maat kan het zijn dat er een langere levertijd geld.

Aanvullende vragen of liever maatwerk? Bel direct met 035 – 603 99 88 of mail naar info@yourlease.nl.

Nederlands grootste fabrikant van aangepaste fietsen

Het Nederlandse bedrijf Van Raam, gevestigd in Varsseveld, is fabrikant van unieke en modern vormgegeven aangepaste fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen of willen fietsen. Tot het assortiment behoren individuele en meerpersoonsfietsen. De fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De meeste Van Raam fietsen zijn ook leverbaar als elektrische fiets.

Overige Van Raam leasemodellen

Naast de Van Raam Easy Rider zitdriewielfiets kunt u bij Yourlease de volgende modellen uit de Van Raam collectie leasen:

Van Raam Balance comfortfiets met lage instap
Van Raam Fun2Go duofiets / driewieltandem
Van Raam Easy Go elektrische scootmobielfiets
Van Raam OPair rolstoelfiets
Van Raam VeloPlus rolstoeltransportfiets
Van Raam Maxi driewielfiets voor volwassenen
Van Raam Chat riksja elektrische fiets
Van Raam GoCab elektrische fietstaxi

van raam soorten balance fun2go Opair Veloplus Maxi Chat Riksja GoCab

Onderhouds- / servicepakket: 29,95 incl. btw

Basic Onderhouds- /

servicepakket

 

100% Rijklaar maken
Bezorgen incl. instructie
Registreren
Gratis haal & brengservice
5 Jaar garantie o.a. accu volledige looptijd*
Software upgrade
Diefstal- en schadeverzekering
Pechhulp onderweg in Nederland
Onderhoud en/of reparatie

Unieke Fietsabonnement / Yourlease store Soest:
kiezen, proefrijden en directlease!

Bij Fietsabonnement.nl/Yourlease bent u verzekerd van een vaste lage all-in prijs. Bovendien maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Of u een voorkeur heeft voor privé lease van een nieuwe elektrische fiets of voor voor een elektrische bakfiets / fietstaxi of voor zakelijke lease? Bij beiden vormen van lease biedt Fietsabonnement.nl/Yourlease u de voordeligste all-in lease. U wilt rustig vergelijken? Kom dan, ook op zaterdag naar onze unieke uitgebreide showroom in Soest.

Hartelijk welkom

Onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Direct advies

Onze private lease specialisten staan voor u klaar en informeren u volledig helder over de diverse aanbiedingen: vanaf 39,50 per maand.

Kijken en direct vergelijken

Anders dan bij andere privé-leasemaatschappijen heeft u bij ons een uitgebreide keuze in tal van merken en populaire modellen.

Binnen 48 uur rijden

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom lease. Je loopt er, zonder afspraak, gewoon binnen, zoekt een leuke en scherpgeprijsde e-bike uit, maakt een proefrit en we regelen de private lease per direct voor je. Je kunt na financiële acceptatie via onze partner EDR credit services binnen 48 uur rijden als de e-bike op voorraad is.

Yourlease Store

Koningsweg 16, 3762 EC Soest
T 035 – 603 99 88
E info@yourlease.nl

Fietsabonnement / Yourlease store

(showroom ma. en zo. gesloten)
ma. t/m vr. 9.30 – 18.00 uur
donderdag koopavond tot 22.00 uur
za. 10.00 – 17.00 uur
zo. 10.30 – 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar via 035 – 603 99 88

maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 22.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur
zondag 10.30 – 17.00 uur

Wilt u liever de van Raam Easy Rider kopen?

Profile Smeeing biedt deze fiets aan voor 3.049,-

profile smeeing logo

Wist u dat: U ook achteruit kunt fietsen met de Easyrider met elektromotor! Zo kunt u makkelijk uitparkeren.

Onze specialisten staan voor je klaar !

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Ons partnerbedrijf Profile Smeeing is officieel Van Raam dealer en servicepunt. Als klant van Yourlease privé lease profiteert u direct van dit voordeel bij het fietsabonnement en betaalt u een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom het leasen van Van Raam fietsen. Maak een afspraak (niet verplicht maar wel aan te raden) voor een bezoek aan de showroom van ons partnerbedrijf Profile Smeeing in Soest. Aan de hand van de handige ‘Van Raam configurator’ krijgt u van onze Van Raam adviseurs vrijblijvend een passend (lease)advies dat perfect is afgestemd op uw wensen en eisen. Vervolgens kunt u, indien onder begeleiding, direct een proefrit maken.