Stromer ST5

Home » Speedpedelecs » Stromer ST5

Deze fiets hebben wij niet meer in ons assortiment

Stromer ST5

Stromer ST5 1

Nieuwprijs 9.590,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 2.640,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano 11-speed
 • Accu: 983 Wh
 • Speed pedelc 45 km/u
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork (optioneel)
 • Actieradius tot 180 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Stromer ST5

De Stromer ST5 Speed Pedelec, het absolute topmodel in de Stromer Pedelec-serie en de “Executive” onder de Speed Pedelecs, laat niets te wensen over als je de allerhoogste eisen stelt. Dat geldt voor het minimalistische design (beloond met een Red Dot Design Award). Maar ook voor zijn indrukwekkende sportieve prestaties en vele innovatieve features. De Stromer ST5 Speed Pedelec staat garant voor pure rijsensatie met een topsnelheid van 45 per uur. Deze high performance in Speed Pedelecs is ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer, gebruik in de stad en lange tochten. Op vlak terrein maar ook op het meest heuvelachtige terrein. Hij heeft een gemakkelijke instap en een fantastische stabiliteit. Dankzij de Shimano 11-speed fietsondersteuning rijd je met de Stromer ST5 Speed Pedelec altijd in precies in de juiste versnelling. Je hebt bovendien alle mogelijke power. Want de Stromer ST5 Speed Pedelec is uitgerust met een superkrachtige SYNO Sport achtermotor die je voorziet van een extreem hoog vermogen: 850W (48Nm)! Door de Bluetooth connectiviteit van je Stromer ST5 Speed Pedelec ben je overal en altijd verbonden met OMNI connect. Je hebt toegang tot dit cloudgebaseerde platform via het touchscreen van je Speed Pedelec. Of je gebruikt de OMNI connect app op je smartphone. De Stromer ST5 wordt geleverd met een superkrachtige 983Wh accu.

Stromer ST5 2

Accu & Actieradius

De 983Wh accu van de Stromer ST5 Speed Pedelec is volledig onzichtbaar geïntegreerd in het voorframe en neem je in een handomdraai uit. Wat exact de actieradius is van je Stromer ST5 Speed Pedelec? Dat hangt af van een groot aantal factoren. Van invloed op de actieradius van deze “koning onder de Speed Pedelecs” zijn onder andere de weersomstandigheden tijdens het rijden. Maar ook het terrein waarop je rijdt en jouw rijstijl zijn natuurlijk van invloed. Hieronder gaan we daar nader op in.

983 Wh (BQ983): max 180 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je Speed Pedelec komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, een constante snelheid, trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige Speed Pedelecs worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.