Stromer ST3

Home » Speedpedelecs » Stromer ST3
Private lease all-in  per maand

Stromer ST3

Stromer ST3 1

Nieuwprijs 7.090,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 1.950,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano 11-speed
 • Accu: 814 Wh, 983 Wh (optioneel)
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork (optioneel)
 • Actieradius 150 km – 180 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Stromer ST3

De Stromer ST3 is een sportieve en zeer comfortabele E-Bike. Dankzij de nieuw ontwikkelde motor, komt u niet uitgeput aan op het werk en heeft u nog genoeg energie voor de rest van de dag. Daarnaast beschikt de fiets over extra grote 27,5″-wielen, dit zorgt ervoor dat u een betere grip heeft en een uitstekende rijveiligheid. Wel is de fiets nog uiterst wendbaar en heeft hij een aangename looprust, iets dat zeer belangrijk is in het drukke stadsverkeer.

Tot slot heeft de ST3 een elegante look, doordat er nauwelijks kabels zichtbaar zijn heeft de fiets een zeer opgeruimd ontwerp. Ook is het mogelijk om de fiets te vergrendelen en ontgrendelen via Bluetooth en kunt u de accu keyless uitwerpen.

Stromer ST3 2

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets in het frame.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

814 Wh: max 150 km
983 Wh: max 180 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Stromer kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Stromer ST3 voor € 7.090,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.