Stromer ST3

Home » Speedpedelecs » Stromer ST3

Deze fiets hebben wij niet meer in ons assortiment

Stromer ST3

Stromer ST3 1

Nieuwprijs 7.090,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 1.950,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano 11-speed
 • Accu: 814 Wh of 983 Wh
 • Speed pedelc 45 km/u
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork (optioneel)
 • Actieradius 150 km – 180 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Stromer ST3

De uiterst elegant Stromer ST3 Speed Pedelec is op alle fronten indrukwekkend. Dat geldt voor het prachtige minimalistische design met vloeiende lijnen en voor zijn bijzonder sportieve prestaties. Maar ook voor het ongekende rijplezier en een topsnelheid van 45 per uur. De innovatieve Stromer ST3 is volledig stil waardoor je extra geniet van je fietstochten. Tijdens dagelijks woon-werkverkeer, in de stad en bij lange tochten op vlak terrein of op het meest heuvelachtige terrein. Deze premium Speed Pedelec heeft een gemakkelijke instap en laat je volop genieten van een uitzonderlijke stabiliteit. De Stromer ST3 Speed Pedelec is voorzien van een Shimano 11-speed fietsondersteuning zodat je altijd in de juiste versnelling rijdt. Hij is bovendien uitgerust met een extra krachtige SYNO Drive ll achtermotor met een vermogen van maar liefst 820W (44Nm). Dankzij de Bluetooth connectiviteit van je Stromer ST3 Speed Pedelec ben je overal en altijd verbonden met het cloudgebaseerde OMNI connect platform en kun je je touchscreen bedienen. Of je kiest er voor om de OMNI connect app op je smartphone te gebruiken. Standaard wordt de Stromer ST3 geleverd met een extra krachtige 814Wh accu. Wil je over nog meer power beschikken? Kies dan voor een 983Wh accu.

Stromer ST3 2

Accu & Actieradius

De geïntegreerde 814Wh accu van de Stromer ST3 Speed Pedelec is volledig onzichtbaar geïntegreerd in het voorframe en neem je in een handomdraai aan. Wat exact de actieradius van je Stromer ST3 Speed Pedelec is hangt af van tal van factoren. Van invloed op de actieradius zijn onder andere de weersomstandigheden tijdens het rijden. Maar ook jouw rijstijl is bepalend. Hieronder gaan we daar nader op in.

814 Wh (BQ814): max 150 km
983 Wh (BQ983): max 180 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je Speed Pedelec komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, een constante snelheid, trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige Speed Pedelecs worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.