Stromer ST2 Beltdrive Sport

Home » Speedpedelecs » Stromer ST2 Beltdrive Sport

Deze fiets hebben wij niet meer in ons assortiment

Stromer ST2

Stromer ST2 Beltdrive Sport 1

Nieuwprijs 6.899,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 1.897,26

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Sturmey Archer 5-speed
 • Accu: 618 Wh, 814 Wh, 983 Wh
 • Speed pedelec 45 km/u
 • Hydraulische schijfremmen
 • Carbon belt riemaandrijving
 • Actieradius 120 km – 180 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Stromer ST2 Beltdrive Sport

De Stromer ST2 is de ultieme Speed Pedelec die zich onderscheidt door een onweerstaanbaar mooi minimalistisch design, indrukwekkende sportieve prestaties en rijplezier met een snelheid van maximaal 45 per uur. De innovatieve Carbon belt riemaandrijving van de Stromer ST2 Speed Pedelec gaat tot wel 3 keer langer mee dan een ketting. Bovendien is deze aandrijving volkomen stil. Hierdoor geniet je nog meer van je fietstochten. Deze premium Speed Pedelec heeft een gemakkelijke instap en een ongeëvenaarde wegligging en laat je genieten van een uitzonderlijke stabiliteit. De stoere en stijlvolle Stromer ST ST2 Speed Pedelec, voorzien van een Sturmey Archer 5-speed fietsondersteuning, is geschikt voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als voor lange tochten. Uiteraard op vlak terrein maar ook op het meest heuvelachtige terrein. De krachtige Stromer CYRO Drive lG achtermotor van de Stromer ST2 heeft een vermogen van maar liefst 750Wh. Via de Bluetooth connectiviteit van de Stromer ST2 Speed Pedelec ben je overal en altijd verbonden met het cloudgebaseerde OMNI connect platform en kun je je touchscreen gebruiken. Of je gebruikt de app op je smartphone. Standaard wordt de Stromer ST2 geleverd met een krachtige 618Wh accu. Wil je nog meer power? Kies dan voor een 814Wh of 983Wh accu.

Stromer ST2 Beltdrive Spoer 2

Accu & Actieradius

De geïntegreerde 618Wh accu van de Stromer ST2 Speed Pedelec is volledig onzichtbaar geïntegreerd in het voorframe. Deze accu neem je uit in een handomdraai. Wat exact de actieradius is van je Stromer ST2 Speed Pedelec hangt af van een groot aantal factoren. Van invloed zijn bijvoorbeeld onder meer de weersomstandigheden maar ook jouw rijstijl. Hieronder gaan we daar nader op in.

618 Wh (BQ618): max 120 km
814 Wh (BQ814): max 150 km
983 Wh (BQ983): max 180 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je Speed Pedelec komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, een constante snelheid, trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige Speed Pedelecs worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.