Stromer ST1

Home » Speedpedelecs » Stromer ST1
Private lease all-in: 192,85 per maand

Stromer ST1

Stromer ST1

Nieuwprijs 4.390,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 1.210,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Stromer 9-speed
 • Accu: 500Wh, 618 Wh, 814 Wh, 983 Wh
 • Speed pedelec 45 km/u
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork (optioneel)
 • Actieradius 90 km – 180 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

In verband met leveringsproblemen tijdelijk niet beschikbaar.

Details van de Stromer ST1

De Stromer ST1 is de ideale Speed Pedelec als je houdt van een prachtige minimalistisch design, sportieve prestaties en ultiem rijplezier met een snelheid van maximaal 48 per uur. Deze topklasse Speed Pedelec heeft een gemakkelijke instap en een ongeëvenaarde wegligging met een uitzonderlijke stabiliteit. De Stromer ST ST1 Speed Pedelec, voorzien van een Stromer 9-speed fietsondersteuning, biedt je bovendien volop power. Hierdoor is deze stoere en stijlvolle e-bike geschikt voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als voor lange tochten, op vlak terrein maar ook op het meest heuvelachtige terrein. De krachtige Stromer CYRO Drive ll achtermotor,

heeft een vermogen van maar liefst 670Wh. Via de Bluetooth connectiviteit van de Stromer ST1 ben je altijd verbonden met het cloudgebaseerde OMNI connect platform. Hierdoor kun je het touchscreen gebruiken. Of je gebruikt de app op je smartphone. Standaard wordt de Stromer ST1 Speed Pedelec geleverd met een 500Wh accu. Wil je meer power? Kies dan voor een 618Wh, 814Wh of 983Wh accu.

Stromer ST1 2

Accu & Actieradius

De geïntegreerde 500Wh accu van de Stromer ST1 Speed Pedelec is volledig onzichtbaar geïntegreerd in het voorframe. Het uitnemen van de accu van de Stromer ST1 Speed Pedelec doe je in een handomdraai. Wat de exacte actieradius is van je Stromer ST1 Speed Pedelec? Dat hangt af van een groot aantal factoren. Van invloed zijn onder meer de weersomstandigheden maar ook jouw rijstijl. Hieronder gaan we daar nader op in.

500 Wh (BQ500): max. 90 km*
618 Wh (BQ618): max. 120 km*
814 Wh (BQ814): max. 150 km*
983 Wh (BQ983): max. 180 km*

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Stromer kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Stromer ST1 voor € 4.390,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je Speed Pedelec komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, een constante snelheid, trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige Speed Pedelecs worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.