Trek District+ 7

Home » E-bike » Trek District+ 7
Private lease all-in 125,95 per maand

Trek District+ 7

Trek district7 2

Nieuwprijs 3.199,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 965,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 7-speed met riemaandrijving (belt)
 • Accu: 400 Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork
 • Actieradius 60 km – 140 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Dit model hebben wij helaas niet meer op voorraad. Bekijk hier alternatieven.

Details van de Trek District + 7

De Trek District+ 7 is een bijzonder comfortabele, sportieve en onderhoudsvriendelijke stads e-bike met een perfecte wegligging. Zijn innovatieve riemaandrijving gaat tot wel 3 keer langer mee dan een ketting. Deze duurzame aandrijving is bovendien lekker stil. Je geniet hierdoor nog meer van elke rit. Deze prachtig vormgegeven e-bike heeft een krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50Nm) waarvan de aandrijving wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert de fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. Ook de verende zadelpen en verende voorvork van de Trek District+ 7 dragen bij aan je rijcomfort. Met de krachtige hydraulische schrijfremmen kun je altijd veilig remmen. De Trek District+ 7 e-bike is uitgerust met een krachtige 400Wh accu.

Bewezen kwalitatieve middenmotor van Bosch

De aandrijving van de Bosch-middenmotoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert de fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De krachtige middenmotoren van Bosch zorgen er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit.

Trek district7 2 1

Accu & Actieradius

De 400Wh accu van de Trek District+ 7 e-bike is stijlvol en volledig onzichtbaar weggewerkt in het frame. De accu kun je heel gemakkelijk uitnemen. Wat de exacte actieradius is van je Trek District+ 7 e-bike hangt af van een groot aantal factoren. Hieronder gaan we daar nader op in.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

400 Wh: max 140 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Trek kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Trek District+ 7 voor € 3.499,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.