Sparta A-Shine M8B Active Plus

Lease de Sparta A-Shine M8b Active Plus

All-in v.a. 77,95 p.mnd.

Dit is hem dan! Als beste geteste e-bike van het jaar 2019 is deze Sparta M8B een juiste keuze. De M8B is niet alleen een lust voor het oog, wanneer je voor deze fiets kiest ervaar je waanzinnige rijeigenschappen. De Sparta A-Shine M8b Active Plus is een comfortabele en superstabiele e-bike waarmee je prima dagelijks mee uit de voeten kunt.  De nieuwe M8 serie van Sparta is echt ontworpen voor de sportieve e-biker. Het spetterende design in combinatie met zijn krachtige prestaties. De betrouwbare Bosch midddenmotor zorgt voor meer stabiliteit en comfort tijdens iedere tocht.

Meer informatie over deze Sparta M8B

Home » E-bike » Sparta A-Shine M8B Active Plus

De Sparta A-shine M8b Active staat klaar voor een proefrit

Probeer deze e-bike zelf en vrijblijvend uit

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende proefrit. Kom langs in onze showroom in Soest of laat ons naar jou toekomen met de Stromer.

Waarom leasen bij Fietsabonnement.nl?

Fietsabonnement koopt met partner Profile Smeeing nieuwe e-bikes rechtstreeks in bij de landelijke retailorganisatie. Als klant van Fietsabonnement privé lease profiteert u direct van dit voordeel bij het Fietsabonnement en betaalt u een vast laag maandbedrag.

Onze unieke winkel in Soest biedt je alles rondom lease. Je loopt er, zonder afspraak, gewoon binnen, zoekt een leuke en scherpgeprijsde e-bike uit, maakt een proefrit en we regelen de private lease per direct voor je. Je kunt na financiële acceptatie binnen 48 uur rijden als de e-bike op voorraad is.

  • Reparatie en onderhoud op locatie
  • WA verzekering en Cascodekking
  • Bandenvervanging (bij normale slijtage)
  • Schadeherstel
  • Afleveringskosten
  • Afschrijvingskosten
  • Accu garantie

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs de Kam

dirk boshuis

Dirk Boshuis

Heb je een vraag voor Matthijs of Dirk? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever de Sparta A-Shine M8b Active Plus kopen?

Dat kan! Onze Partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze A-Shine v.a. € 2.699,-

profile smeeing logo