Sparta A-Shine M8b Active Plus Belt

Home » E-bike » Sparta A-Shine M8b Active Plus Belt
Private lease all-in 110,95 per maand

Sparta A-Shine M8b Active Plus Belt

Sparta A Shine M8B Belt

Nieuwprijs 2.949,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 815,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 8-speed
 • Accu: 300 Wh, 400Wh, 500Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen
 • Actieradius 130 km – 210 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Dit model hebben wij helaas niet meer op voorraad. Bekijk hier alternatieven.

Details van de Sparta A-Shine M8b Belt

De Sparta a-Shine M8b Active Plus Belt is een elegant en comfortabele e-bike met een perfecte wegligging. De innovatieve riemaandrijving gaat tot wel 3 keer langer mee dan een ketting. Bovendien is deze aandrijving stiller. Hierdoor geniet je nog meer van je fietstochten. Deze strak afgewerkte en modern vormgegeven fiets is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, een verende zadelpen en een verende voorvork. Hierdoor is de Sparta a-Shine M8b Active Plus Belt e-bike ook bijzonder geschikt voor tochten over heuvels en dalen. Met de krachtige hydraulische schijfremmen kun je altijd veilig remmen. Standaard is de Sparta a-Shine M8b Active Plus Belt uitgerust met een 300Wh accu. Wil je meer kilometers kunnen rijden? Kies dan voor een 400Wh of 500Wh accu.

Bewezen kwalitatieve middenmotor van Bosch

De aandrijving van de Bosch-middenmotoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert de fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De krachtige middenmotoren van Bosch zorgen er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit.

Deze sparta A-Shine wordt standaard geleverd met een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf waardoor geen enkel heuveltje meer een uitdaging is. Met de dubbele hydraulische schijfremmen kom je altijd veilig tot stilstand.

Sparta A Shine M8B Belt 2

Accu & Actieradius

De accu van de Sparta a-Shine M8b Active Plus Belt e-bike bevindt zich onder de achterdrager. De accu neem je heel makkelijk uit. Wil je de accu volledig aan het zicht onttrekken? Koop dan een bijpassende fietstas. De exacte actieradius van je Sparta a-Shine M8b Active Plus Belt e-bike is afhankelijk van diverse factoren waaronder de inhoud van je accu. Bij de Sparta a-Shine M8b Active Plus Belt heb je keuze uit 3 krachtige accu’s: 300Wh, 400Wh en 500Wh.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

300 Wh: max 130 km
400 Wh: max 175 km
500 Wh: max 210 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Sparta kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Sparta A-Shine M8b belt voor € 2.949,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.