Sparta A-Lane F8e

Home » E-bike » Sparta A-Lane F8e
Private lease all-in: 83,95 per maand

Sparta A-Lane F8e

Sparta A Lane F8e

Nieuwprijs: 1.999,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 550,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Accu: 500Wh
 • Actieradius 60 km – 211 km*
 • Shimano Nexus 8 versnellingen
 • Hydraulische velgremmen
 • Verende zadelpen én voorvork

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Afschrijving en rente
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Dit model hebben wij helaas niet meer op voorraad. Bekijk hier alternatieven.

Details Sparta A-Lane F8e 500Wh e-bike: veel waar voor je geld

Onderscheidend aan de Sparta A-Lane F8e 500Wh e-bike is de geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Niet voor niets komt deze comfortabele en stille e-bike in vergelijkende testen telkens opnieuw als winnaar naar voren. Pluspunten van de Sparta A-Lane F8e zijn onder meer de stabiele wegligging, de gemakkelijke lage instap en een overzichtelijke minimalistisch display. Tijdens het rijden heb je keuze uit 8 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden. De krachtige hydraulische velgremmen brengen je snel en veilig tot stilstand. De Sparta A-Lane F8e 500Wh is geschikt voor al je dagelijkse ritten.

Krachtige Bosch voorwielmotor

De Sparta A-Lane F8e 500Wh e-bike is uitgerust met een krachtige en duurzame 500Wh Bosch voorwielmotor met rotatiesensor. Hierdoor geniet je van fietsondersteuning op basis van de door jezelf gekozen snelheid. Je trapkracht is niet bepalend. De motor is uitzonderlijk licht en stil. En omdat hij ook heel klein is valt hij bijna niet op in het voorwiel. Dankzij de Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf van de Sparta A-Lane F8e 500Wh e-bike is een heuveltje geen enkele uitdaging.

Sparta A Lane F8e 2

Accu & Actieradius

De accu van de Sparta A-Lane F8e 500Wh e-bike bevindt zich onder de achterdrager. Met een handomdraai is de accu is uit te nemen en zit nooit in de weg. Als je wilt kun je hem met fietstassen volledig aan het zicht onttrekken.

De Sparta A-Lane F8e 500Wh heeft een capaciteit van 500Wh en een maximale actieradius van maar liefst 210 km. Hoeveel kilometers je precies met je accu kunt rijden hangt af van diverse factoren. Zoals: de door jouw gekozen rijprogramma’s, of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht mee of tegenhebt en wat de buitentemperatuur is.

Actieradius is afhankelijk van het gekozen rijprogramma, Sparta geeft de volgende informatie:

Eco: 112 – 211 km
Cruise: 84 – 130 km
Tour: 70 – 88 km
Sport: 58 – 82 km
Power: 29 – 60 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Sparta kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Sparta A-Lane F8e voor € 1.999,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.