Kalkhoff Image 5.B Move BLX

Home » E-bike » Kalkhoff Image 5.B Move BLX
Private lease all-in 120,95 per maand

Kalkhoff Image 5.B Move BLX

Kalkhoff 5.B Move BLX

Nieuwprijs 3.299,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 910,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 8-speed
 • Bosch Active Plus middenmotor met 625Wh accu
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork
 • Actieradius tot 200km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Dit model hebben wij helaas niet meer op voorraad. Bekijk hier alternatieven.

Details van de Kalkhoff Image 5.B Move BLX

Speciaal ontwikkeld voor de BeNeLux de Image 5.B Move BLX. In stijl de stad door – de Image 5.B Move BLX is dé fiets voor een ontspannen stedelijke rit. Met veelzijdige Bosch Active Line Plus aandrijving, de bijna onuitputbare 625 Wh Powertube accu en goed afleesbaar Bosch Intuvia LCD-display. Fraai geïntegreerd, comfortabel en stijlvol. Of het een ritje naar de winkel is of forenzend naar je werk, deze zeer comfortabele e-bike van Kalkhoff met zijn 8 versnellingen zal je een lach op je gezicht doen toveren. De machtige 625 Wh accu met een actieradius van 150-200 km zorgt er bovendien voor dat je héél lang kan fietsen voordat hij weer aan de stekker moet.

Kwaliteit en comfort: Bosch Active Plus middenmotor van Bosch

De 50 Nm aandrijving van deze Bosch-middenmotor wordt aangestuurd via een trapkrachtsensor. Hierdoor reageert de fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De middenmotoren van Bosch zorgen er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit. Ook met de ondersteuning in de hoogste stand snel naar de 25 km/u, waarbij je trouwens ook snel en veilig tot stilstand kan komen door de dubbel gemonteerde hydraulische schijfremmen. Niet voor niets is de Image 5.B al jarenlang een succesnummer.

Kalkhoff 5.B Move BLX 1

Accu & Actieradius

De krachtige 625 Wh accu zit bij deze fiets fraai weggewerkt in het frame. Bij Kalkhoff hebben ze toch een ruime instap weten te behouden, wat vaak een nadeel aan die plaatsing is. De voordelen van een accu in het frame zijn groot: Goede gewichtsverdeling, betere bescherming voor de accu, minder makkelijk te stelen, minder opvallend, stabieler dan de accu achterop.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

500 Wh: max 200 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Kalkhoff kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Kalkhoff Image 5.B Move BLX voor € 3.299,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.