Kalkhoff Image 3.B Move BLX

Home » E-bike » Kalkhoff Image 3.B Move BLX
Private lease all-in 108,95 per maand

Kalkhoff Image 3.B Move BLX

Kalkhoff Image 3.B Move BLX

Nieuwprijs 2.899,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 780,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 5-speed
 • Bosch Active Plus middenmotor met 500 Wh accu
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork
 • Actieradius tot 140 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Dit model hebben wij helaas niet meer op voorraad. Bekijk hier alternatieven.

Details van de Kalkhoff Image 3.B Move BLX

Speciaal ontwikkeld voor de BeNeLux de Image 3.B Move BLX. Een heerlijk rijdende fiets voor dagelijks gebruik – de Image 3.B Move BLX – het kleine zusje/broertje van de 5.B – is uitermate geschikt voor een ontspannen stedelijke rit. Met veelzijdige Bosch Active Line Plus aandrijving, de krachtige 500 Wh Powertube accu en goed afleesbaar Bosch Intuvia LCD-display. Fraai geïntegreerd, comfortabel en stijlvol. Of het een ritje naar familie is of een heerlijke tourtocht, deze zeer comfortabele e-bike van Kalkhoff met Shimano Nexus 5 naafversnellingen zal je veel fietsplezier geven. De meer dan toereikende 500 Wh accu met een actieradius van 100-140 km zorgt er bovendien voor dat je héél lang kan fietsen voordat hij weer aan de stekker moet.

Kwaliteit en comfort: Bosch Active Plus middenmotor van Bosch

De 50 Nm aandrijving van deze Bosch-middenmotor wordt aangestuurd via een trapkrachtsensor. Hierdoor reageert de fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De middenmotoren van Bosch zorgen er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit. Ook met de ondersteuning in de hoogste stand snel naar de 25 km/u, waarbij je trouwens ook snel en veilig tot stilstand kan komen door de dubbel gemonteerde hydraulische schijfremmen. Niet voor niets is de Image 3.B een populaire fiets.

Kalkhoff Image 3.B Move BLX 2

Accu & Actieradius

De sterke 500 Wh accu zit bij deze fiets fraai weggewerkt in het frame. Bij Kalkhoff hebben ze toch een ruime instap weten te behouden, wat vaak een nadeel aan die plaatsing is. De voordelen van een accu in het frame zijn groot: Goede gewichtsverdeling, betere bescherming voor de accu, minder makkelijk te stelen, minder opvallend, stabieler dan de accu achterop.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

500 Wh: max 140 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant.

Kies voor het gemak van (private) lease

Kies voor groene mobiliteit met een e-bike van Fietsabonnement. Hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast bedrag per maand – een milieuvriendelijk vervoermiddel. Daarmee kies je ook voor complete ontzorging.

In het all-in maandbedrag zitten standaard:

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Afschrijving & rente en veel fietsplezier

Daarnaast is fietsen ook gewoon hartstikke gezond!

Naast private leasen (waarbij je als privé persoon de maandtermijn betaalt) is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te laten leasen. Steeds meer forenzen zien dit als een serieus alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert ook direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling. Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt met partner Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken nieuwe e-bikes rechtstreeks in bij de landelijke retail organisatie. Als klant profiteer je direct van dit voordeel bij het fietsabonnement en betaalt u een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Kalkhoff kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Kalkhoff Image 3.B Move BLX voor € 2.899,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.