Giant Entour E+ 1 Heren

Home » E-bike » Giant Entour E+ 1 Heren
Private lease all-in 83,95 per maand

Giant Entour E+ 1 Heren (leverbaar vanaf week 48)

Giant Entour E 1 Heren

Nieuwprijs 2.199,-

Overnameprijs na 36 mnd: v.a. 625,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 7-speed
 • Accu: 300 Wh, 400Wh, 500Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork
 • Actieradius 60 km tot 100 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Giant Entour E+ 1

De Giant Entour E+ 1 blinkt uit door een perfecte wegligging, comfortabel rijgedrag en veelzijdigheid. Als geen ander is deze e-bike geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Dat kan zijn voor je dagelijkse woon-werkverkeer, lange fietstochten (ook met flinke heuvels) en voor het doen van je boodschappen in de stad. De Giant Entour E+ 1 e-bike is voorzien van een extra krachtige middenmotor (50Nm/powered by Yamaha) met 5 ondersteunings-standen. Hij heeft een comfortabele lage instap, een verende zadelpen en een verende voorvork. De Giant Entour E+ 1 onderscheidt zich eveneens door een modern design en een hoogwaardige afwerking. Standaard is deze e-bike uitgerust met een 300Wh accu. Wil je meer kilometers kunnen rijden? Kies dan voor een 400Wh of 500Wh accu.

Comfort en vertrouwen gegarandeerd

Comfort staat echt voorop bij de Entour E+ 1 niet alleen de slimme ondersteuning verhoogt het comfort en fiets plezier. Ook het frame met lage instap waardoor je gemakkelijk op- en af kunt stappen biedt comfort en vertrouwd rijgedrag.

Giant Entour E 1 Heren full

Accu & Actieradius

De geïntegreerde accu van de Giant Entour E+ 1 e-bike bevindt zich onder de achterdrager. Met een handomdraai neem je de accu uit. Wil je de accu volledig aan het zicht onttrekken? Koop dan een bijpassende fietstas. De exacte actieradius van je Giant Entour E+ 1 is onder meer afhankelijk van de inhoud van je accu. Bij de Giant Entour E+ 1 e-bike kun je kiezen uit 3 krachtige accu’s: 300Wh, 400Wh en 500Wh.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

300 Wh: max 60 km
400 Wh: max 80 km
500 Wh: max 100 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 90

Wil je liever deze Giant kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Giant Entour E+ 1 voor € 2.199,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.