Gazelle Paris C7 HMB Dames

Home » E-bike » Gazelle Paris C7 HMB Dames
Private lease all-in v.a. 89,95 per maand

Gazelle Paris C7 HMB Dames

gazelle Paris dames

Nieuwprijs v.a. 2.149,-

Overnameprijs na 36 mnd: v.a. 650,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 7-speed
 • Accu: 300 Wh, 400Wh, 500Wh
 • Hydraulische remmen
 • Actieradius 60 km – 100 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Gazelle Paris C7 HMB

Met de Gazelle Paris C7 HMB is men weer teruggegaan naar de basis: een soepele motor met een stevig fietsframe. De fiets is uitgevoerd met een middenmotor van Bosch, de Bosch Active Line met 40 Nm. Doordat de motor laag in het frame zit heeft de fiets een grotere wegligging. Deze motor kan elke fietsrit aan, of je nou in de stad fietst of in een heuvelachtig gebied.

Nadruk op comfort

Wanneer je veel fietst of lange afstanden aflegt is het erg belangrijk dat je comfortabel zit. De flexibele voorvork op de Paris C7 HMB zorgt voor goede vering, die hobbels zoveel mogelijk wegfiltert. Je kunt deze vering zelfs precies instellen zoals jij dat wilt. Wanneer je op een vlak wegdek fietst zal je de vering anders instellen dan wanneer je op onverharde wegen fietst.

Tas mee op de fiets? Met het handige kliksysteem bevestig jij jouw tas of mand heel makkelijk op de bagagedrager. Voor dit ‘MIK-systeem’ zijn verschillende bijpassende accessoires op de markt, waardoor jij jouw fiets helemaal compleet kunt maken. Heb jij je fiets ergens geparkeerd? Dan haal je met één beweging jouw tas weer van de fiets.

gazelle paris

Accu & Actieradius

De accu van de Gazelle Paris C7 HMB zit in de achterdrager en is heel makkelijk uit de fiets te halen. Je kiest zelf jouw accucapaciteit en kunt daarbij kiezen voor Zilver (300 Wh), goud (400 Wh) of platina (500 Wh).

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de accucapaciteit. Maar er zijn meer factoren die een rol spelen.  Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s, of je op een vlakke weg fietst of juist een heuvel op moet, de windkracht en zelfs buitentemperatuur.

Accucapaciteit
300 Wh (zilver): max 60 km
400 Wh (goud): max 80 km
500 Wh (platina): max 100 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Cortina kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Cortina Transport E-U4 voor € 2.149,-

profile smeeing logo