Dutch ID Phantom 65

Home » E-bike » Dutch ID Phantom 65
Private lease all-in 137,95 per maand

Dutch ID Phantom 65

Dutch id Phantom 65

Nieuwprijs 3.899,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 1.075,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Enviolo Trekking
 • Accu: 400 Wh, 500Wh, 600Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork
 • Actieradius 110 km – 175 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Dit model hebben wij helaas niet meer op voorraad. Bekijk hier alternatieven.

Details van de Dutch ID Phantom 65

Met zijn robuuste design is de Phantom een echte eyecatcher. De e-bike beschikt over de nieuwste technologie, een krachtige middenmotor en krachtige hydraulische schijfremmen. Hierdoor ervaart u een zeer comfortabele rit en een premium rijervaring. De Phantom is uitzonderlijk goed afgewerkt. Een mooi voorbeeld hiervan is het vloeiend gevormde frame en hoe de kabels zijn weggewerkt. Vrijwel geheel uit het zicht! Dit zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk maar de kabels zijn zo ook beter beschermd tegen breuken of storingen.

Bosch Performance 65Nm middenmotor met riemaandrijving

De aandrijving van de Bosch-middenmotoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert de fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De krachtige middenmotoren van Bosch zorgen er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit. De Phantom heeft bovendien de onderhoudsvrije Gates CDX Belt drive die i.c.m. de traploze Enviolo Trekking zorgt voor optimaal fietsplezier.

Met het unieke Bosch Kiox display beschik je over een uitgebreide boordcomputer en heb je via de smartphone-app toegang tot de digitale wereld. De navigatiefunctie wordt via de smartphone gestart en ondersteunt bij het verkennen van onbekende gebieden. Via Bluetooth is de boordcomputer hiermee verbonden en toont de fietstocht op het display.

Dutch ID Phantom 2

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets in het frame.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

400 Wh: max 110 km
500 Wh: max 140 km
600 Wh: max 175 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Kies voor groene mobiliteit met een e-bike van Fietsabonnement. Hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast bedrag per maand – een milieuvriendelijk vervoermiddel. Daarmee kies je ook voor complete ontzorging.

In het all-in maandbedrag zitten standaard:

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Afschrijving & rente en veel fietsplezier

Daarnaast is fietsen ook gewoon hartstikke gezond!

Naast private leasen (waarbij je als privé persoon de maandtermijn betaalt) is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te laten leasen. Steeds meer forenzen zien dit als een serieus alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert ook direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling. Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt met partner Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken nieuwe e-bikes rechtstreeks in bij de landelijke retail organisatie. Als klant profiteer je direct van dit voordeel bij het fietsabonnement en betaalt u een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Dutch kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Dutch ID Phantom 65 voor € 3.899,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.