Batavus Quip Extra Cargo E-go Dames

Home » E-bike » Batavus Quip Extra Cargo E-go Dames
Private lease all-in v.a. 86,95 per maand

Batavus Quip Extra Cargo E-go Dames

Batavus Quip Extra Cargo E go Dames

Nieuwprijs v.a. 2.399,-

Overnameprijs na 36 mnd: v.a. 700,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 7-speed
 • Accu: 300 Wh, 400Wh, 500Wh
 • Verstelbare bagagedragers
 • Actieradius 60 km – 100 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Batavus Quip Extra Cargo E-go

De Batavus Quip Extra Cargo E-go, een lange naam, maar dat mag ook bij zo’n stoere en industriële stadsfiets. Deze super praktische fiets heeft een wel heel leuk detail! Elke fiets heeft namelijk zijn eigen, unieke nummer. Dit geeft een leuk effect, maar maakt de fiets ook nog eens minder aantrekkelijk voor diefstal. Jouw fiets is zo namelijk heel duidelijk herkenbaar!

Veilig en comfortabel onderweg

De Quip Extra Cargo heeft forse banden die zorgen voor meer stabiliteit en schokdemping. Ook is de fiets uitgevoerd met hydraulische schijfremmen. Deze zorgen ervoor dat jij, wanneer nodig, een echte noodstop kunt maken. Ben jij op je bestemming aangekomen? Dan parkeer je jouw fiets stevig met een tweepoot-standaard en stuurslot met Easy Lock Adapter. Met het ABUS ringslot kun je jouw fiets veilig achterlaten.

De auto pakken omdat je teveel mee moet nemen is verleden tijd. Deze fiets heeft namelijk voor en achter verstelbare dragers, waarop je ook nog eens heel gemakkelijk een mand, tas of kinderzitje kunt bevestigen. Ook hoef je niet meer af te stappen om je verlichting aan te zetten, dit gaat namelijk automatisch wanneer je fietst.

Quip Extra Carga e go details

Accu & Actieradius

De accu van de Quip Extra Cargo E-go zit op het frame en is makkelijk afneembaar. Je kiest zelf jouw accucapaciteit en kunt daarbij kiezen voor 300, 400 of 500 Wh.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de accucapaciteit. Maar er zijn meer factoren die een rol spelen.  Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s, of je op een vlakke weg fietst of juist een heuvel op moet, de windkracht en zelfs buitentemperatuur.

Accucapaciteit
300 Wh: max 60 km
400 Wh: max 80 km
500 Wh: max 100 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Cortina kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Cortina Transport E-U4 voor € 2.399,-

profile smeeing logo