Batavus Fonk E-Go Plus Heren

Home » E-bike » Batavus Fonk E-Go Plus Heren
Private lease all-in 79,95 per maand

Batavus Fonk E-Go Plus Heren

Batavus Fonk E Go Plus heren model

Nieuwprijs v.a. 2.099,-

Overnameprijs na 36 mnd: v.a. 710,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 7-speed
 • Accu: 300 Wh, 400 Wh, 500 Wh
 • Shimano Rollerbrakes
 • 60 Nm middenmotor
 • Actieradius: 60 km – 100 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Batavus Fonk E-Go Plus

De Batavus Fonk E-go Plus e-bike is een echte prijswinnaar en heeft vele prijzen op zijn naam staan. Met deze trendy fiets is geen rit te ver. En geen heuvel te hoog. De 60Nm E-motion middenmotor geeft je een superkrachtige ondersteuning. Met de 7 versnellingen bepaal je helemaal zelf hoe zwaar of hoe licht je fietst. De Batavus Fonk E-go heeft een uiterst stabiele wegligging en is perfect om dagelijks van en naar je werk of school te fietsen. Maar het is ook de ideale e-bike voor in de stad of om in het weekend lange fietstochten te maken. De Batavus Fonk E-go Plus heeft een prachtig minimalistisch design waarbij alle kabels goed zijn weggewerkt. De krachtig rollerbrakes zorgen ervoor dat je altijd veilig kunt remmen. Kortom, een prachtige sportieve e-bike met alleen maar pluspunten.

Altijd en overal goed zichtbaar

Een onderscheidend pluspunt van de Batavus Fonk E-go Plus e-bike is de unieke verlichting. De horizontale led-koplamp is bevestigd op het stuur. Het achterlicht is heel slim gemonteerd onder de bagagedrager waardoor deze minder kwetsbaar is. Dankzij de naafdynamo van de Batavus Fonk E-go Plus blijft je verlichting ook branden tijdens stilstand. Hierdoor ben je altijd goed zichtbaar.

details batavus Fonk e go heren

Accu & Actieradius

De accu van de Batavus Fonk E-go Plus bevindt zich onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen en zit nooit in de weg. Als je wilt kun je hem aan het zicht onttrekken met fietstassen. De exacte actieradius van je Batavus Fonk E-go Plus e-bike is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Bij de Batavus Fonk E-go Plus heb je keuze uit 3 krachtige accu’s: 300Wh, 400Wh en 500Wh.

300 Wh: max 60 km
400 Wh: max 80 km
500 Wh: max 100 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 90

Wil je liever deze Batavus kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Batavus Fonk E-Go Plus voor € 2.099,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.