Batavus Finez E-GO Active Plus

Home » E-bike » Batavus Finez E-GO Active Plus
Private lease all-in 104,95 per maand

Batavus Finez E-GO Active Plus

Batavus Finez E GO Active Plus

Nieuwprijs 2.749,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 760,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Shimano Nexus 7-speed
 • Accu: 300 Wh, 400Wh, 500Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Verende zadelpen én voorvork
 • Actieradius: 25 km – 150 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Dit model hebben wij helaas niet meer op voorraad. Bekijk hier alternatieven.

Details van de Batavus Finez E-go Active Plus

De Batavus Finez E-go Active Plus is voorzien van een extra krachtige middenmotor, een geveerde zadelpen en een geveerde voorvork. Hierdoor is deze ultieme comfort e-bike geschikt voor tochten over heuvels en dalen. Omdat de Batavus Finez E-go Active Plus e-bike ook snel optrekt bij verkeerslichten is hij eveneens uitermate geschikt voor stadsverkeer. De Batavus Finez E-go Active Plus is bijzonder veilig. Want hij heeft een lekker lage instap en is voorzien van krachtige hydraulische schrijfremmen. Als geen ander blinkt deze fiets uit door een hoogwaardige afwerking, modern design en perfect rijgedrag. Standaard is de Batavus Finez E-go Active Plus uitgerust met een 300Wh accu. Wil je meer actieradius? Kies dan voor een 400Wh of 500Wh accu.

Altijd goed zichtbaar dankzij slimme Vizi-verlichting

De Batavus Finez E-go Active Plus heeft een dynamische dagrijverlichting met V-light. Deze innovatieve verlichting is voorzien van een slimme sensor. Hierdoor geeft de fiets ’s avonds en bij donker weer automatisch ‘groot licht’. Als fietser ben je hierdoor altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers. En je ziet de weg beter, zonder dat je zelf aan je verlichting hoeft te denken. De Vizi-verlichting werkt op de naafdynamo. Je hebt dus nooit last van een lege batterij. Wachten voor het verkeerslicht? Ook dan blijf je zichtbaar. Want de Vizi-verlichting is voorzien van een standlichtfunctie.

Batavus Finez E Go Active Plus 2

Accu & Actieradius

De accu van de Batavus Finez E-go Active Plus bevindt zich onder de achterdrager. De accu is met een handomdraai uit te nemen. Wil je de accu aan het zicht onttrekken? Kies dan voor een bijpassende sportieve fietstas. De exacte actieradius van je Batavus Finez E-go Active Plus e-bike is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Bij de Batavus Finez E-go Active Plus heb je keuze uit 3 krachtige accu’s: 300Wh, 400Wh en 500Wh.

300 Wh: max 70 km
400 Wh: max 110 km
500 Wh: max 150 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Batavus kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Batavus Finez E-GO Active Plus voor € 2.749,-

profile smeeing logo

*Actieradius e-bike afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische fiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.