Urban Arrow Family Performance Essential

Home » E-bakfiets » Urban Arrow Family Performance Essential
v.a. € 209,- all in

Urban Arrow Family Performance Essential

Urban Arrow Family Performance

Nieuwprijs 5.790,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Bosch Performance Line, middenmotor (65 Nm)
 • Accu: 500 Wh
 • Traploos naafversnelling
 • Ketting aandrijving
 • Hydraulische schijfremmen
 • Geschikt voor max. 3 kinderen

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Urban Arrow Family Performance Disc

De nieuwe Urban Arrow Family Performance Disc elektrische bakfiets onderscheidt zich door een bijzonder stabiele wegligging en een meer dan uitstekende grip op de weg. De kinderen zitten in deze elektrische bakfiets lager dan bij andere modellen. Hierdoor ligt het zwaartepunt lager dan bij andere uitvoeringen wat zorgt voor optimale stabiliteit en extra wendbaarheid. Dat is onder meer heel prettig in druk stadsverkeer. De Urban Arrow Family Performance Disc blinkt ook uit door comfort. Als berijder kun je altijd gemakkelijk met de voeten bij de grond komen, maar je zit tijdens het rijden wel altijd goed rechtop. Dit voorkomt rugpijn. En het zorgt ervoor dat je als berijder altijd goed zicht op de weg hebt. De extra krachtige Bosch Performance Line Gen 3 middenmotor (250W/65Nm), de traploze versnelling, 4 ondersteuningsstanden en krachtige Shimano Deore hydraulische schijfremmen dragen eveneens bij aan een ontspannen rijervaring. Deze bijzonder solide en stijlvolle elektrische bakfiets is standaard uitgerust met een bankje voor 2 kinderen. Optioneel kun je kiezen voor een extra bankje waardoor je 3 kinderen tegelijk kunt vervoeren. Overige opties voor de extra krachtige Urban Arrow Family Performance Disc elektrische bakfiets zijn onder meer een vloermat, bagagenet, afdekzeil, achterdrager, poncho en een Maxi Cosi adapter. Standaard wordt de Urban Arrow Family Performance Disc geleverd met een 500Wh accu.

Urban Arrow Family Performance 2

Accu & Actieradius

Bij de Urban Arrow Family Performance Disc elektrische bakfiets is de accu volledig uit het zicht weggewerkt in het voorframe. De accu kun je gemakkelijk uitnemen. Wat precies de actieradius is van je Urban Arrow Family Performance Disc? Dat hangt af diverse factoren. Van groot belang is natuurlijk het aantal kinderen (max. 3) of de bagage die je in je bak hebt. Maar ook de weersomstandigheden en de door jou gekozen rijprogramma’s zijn van invloed op je actieradius. Hieronder gaan we daar nader op in.

500 Wh: max 80 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Matthijs de Kam

Matthijs de Kam

Pieter Holthuis

Pieter Holthuis

Frank Endhoven

Frank Endhoven

Wil je liever deze Urban Arrow kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Urban Arrow Performance Essential

profile smeeing logo

*Actieradius elektrische bakfiets afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische bakfiets komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: lege bak, geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige elektrische bakfietsen worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.