Urban Arrow Family Cargo Line

Home » E-bakfiets » Urban Arrow Family Cargo Line
Prijs op aanvraag

Urban Arrow Family Cargo Line

Urban Arrow Family Performance

Nieuwprijs 6.690,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 2.150,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Enviolo Heavy Duty versnelling
 • Accu: 500 Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Bosch Cargo Line Gen 4 middenmotor
 • Actieradius tot 70 km*
 • Geschikt voor max. 3 kinderen

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Urban Arrow Family Cargo Line

De nieuwe Urban Arrow Family Cargo Line elektrische bakfiets, uitgerust met een superkrachtige Bosch Cargo Line Gen 4 middenmotor (85Nm/250W), heeft een uiterst stabiele wegligging en een optimale grip op de weg. Vergeleken met andere elektrische bakfietsen zitten de kinderen in deze elektrische bakfiets lager. Hierdoor ligt het zwaartepunt lager. Dat zorg voor extra stabiliteit en extra wendbaarheid en is onder meer heel prettig als je met je bakfiets in druk stadsverkeer rijdt. De Urban Arrow Family Cargo Line is niet alleen krachtig maar ook veilig en comfortabel. Als berijder kun je altijd gemakkelijk met de voeten bij de grond komen. Tijdens het rijden zit je altijd goed rechtop. Dit voorkomt rugpijn en het zorgt ervoor dat je altijd goed zicht op de weg hebt. De soepele traploze versnelling, 4 ondersteuningsstanden en krachtige hydraulische schijfremmen dragen eveneens bij aan een ontspannen rijervaring. Standaard is deze solide en stijlvolle elektrische bakfiets uitgerust met een bankje voor 2 kinderen. Optioneel kun je kiezen voor een extra bankje. Daarmee kun je in totaal 3 kinderen tegelijk vervoeren. Er zijn voor de Urban Arrow Family Cargo Line diverse accessoires beschikbaar: o.a. een vloermat, bagagenet, afdekzeil, achterdrager, poncho, parka en een Maxi Cosi adapter. Standaard wordt de Urban Arrow Family Cargo Line elektrische bakfiets geleverd met een 500Wh accu.

Urban Arrow Family Performance 2

Accu & Actieradius

Bij de Urban Arrow Family Cargo Line elektrische bakfiets is de accu onzichtbaar weggewerkt in het voorframe. De accu kun je gemakkelijk uitnemen. Wat de exacte actieradius is van je Urban Arrow Family Cargo Line elektrische bakfiets? Dat hangt af van een groot aantal factoren. Van groot belang is natuurlijk het aantal kinderen (max. 3) of het gewicht van de bagage in je bak. Daarnaast zijn onder meer ook de weersomstandigheden en de door jou gekozen rijprogramma’s van invloed op je actieradius. Hieronder gaan we daar nader op in.

500 Wh: max 80 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Urban Arrow kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Urban Arrow Family Cargo voor € 6.690,-

profile smeeing logo

*Actieradius elektrische bakfiets afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische bakfiets komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: lege bak, geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige elektrische bakfietsen worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.