Urban Arrow Family Bosch Active Plus Disc

Home » E-bakfiets » Urban Arrow Family Bosch Active Plus Disc

Levering v.a. augustus 2021

Private lease all-in 147,95 per maand

Urban Arrow Family Bosch Active Plus Disc

Urban Arrow Family Bosch Active Plus

Nieuwprijs 4.750,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 1.400,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Enviolo traploze versnelling
 • Accu: 400Wh, 500Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Bosch Active Plus Line middenmotor (50 Nm)
 • Actieradius 50 km – 80 km*

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Urban Arrow Family Bosch Active Plus Disc

De Urban Arrow Active Plus Disc is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en is ten opzichte van het voorgaande Active Plus model uitgerust met Shimano Deore – 180 mm schijfremmen. De focus bij de Urban Arrow Family ligt op de veiligheid van uw kinderen. Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere e-bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager en heeft de Family de best mogelijke grip op de weg. De bak zelf is gemaakt van super licht industrieel piepschuim, EPP. Aan de bestuurder is ook gedacht bij het ontwerpen van deze fiets. Die kan altijd met de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. Deze fiets wordt standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en met extra bankje voorin is er plaats voor een derde kind. De bakfiets heeft een NuVinci traploze versnelling, deze maakt schakelen een fijne en vloeiende ervaring. De Urban Arrow Family Bosch Active Plus heeft onderhoudsarme Shimano Rollerbrakes. De Active Plus is daarmee ideaal voor stedelijk vervoer met een vlak wegdek en een medium lading.

Urban Arrow Family Bosch Plus 2

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets bij het frame.

De actieradius van je fiets is o.a. afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande informatie over de actieradius is afhankelijk van de verschillende rijprogramma’s maar ook of je op een vlakke weg of heuvelop fietst, windkracht en zelfs buitentemperatuur.

400 Wh: max 50 km
500 Wh: max 80 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Urban Arrow kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Urban Arrow Family Bosch Active Plus voor € 4.750,-

profile smeeing logo

*Actieradius elektrische bakfiets afhankelijk van vele factoren

De op deze site vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische bakfiets komt, af kan wijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de actieradius. Ook het gewicht van het aantal kinderen in de bak of zware boodschappentassen dragen bij aan meer weerstand. Om jou op weg te helpen zetten wij daarom wel de maximale actieradius die te behalen is bij de fiets. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu en het hoogste getal van de zwaarste accu. Sommige e-bikes worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.