Urban Arrow Family Active Plus Disc

Home » E-bakfiets » Urban Arrow Family Active Plus Disc
Prijs op aanvraag

Urban Arrow Family Bosch Active Plus

Urban Arrow Family Bosch Active Plus

Nieuwprijs 5.290,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 1.750,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Enviolo traploze versnelling
 • Accu: 400Wh, 500Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Bosch Active Plus Line middenmotor (50 Nm)
 • Actieradius 50 km – 80 km*
 • Geschikt voor max. 3 kinderen

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Details van de Urban Arrow Family Active Plus Disc

De gloednieuwe Urban Arrow Family Active Plus Disc blinkt uit door een uiterst stabiele wegligging en een optimaal grip op de weg. Doordat de kinderen in deze elektrische bakfiets lager zitten dan bij andere modellen ligt het zwaartepunt lager dan bij andere uitvoeringen. Dit zorgt voor extra stabiliteit en voor meer wendbaarheid. Dat is onder meer heel prettig in hectisch stadsverkeer. De Urban Arrow Family Active Plus Disc elektrische bakfiets onderscheidt zich eveneens door comfort. De berijder kan altijd makkelijk met de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. Dit voorkomt rugpijn en zorgt ervoor dat de berijder altijd goed zicht en overzicht heeft. Ook de krachtige Bosch Active Line Plus Gen 3 middenmotor (250W/50Nm), de traploze versnelling, de 4 ondersteuningsstanden en krachtige Shimano Deore hydraulische schijfremmen dragen bij aan een ontspannen rijervaring. Standaard is deze veelzijdige en bijzonder solide elektrische bakfiets uitgerust met een bankje voor 2 kinderen. Optioneel kan gekozen worden voor een extra bankje waardoor je 3 kinderen tegelijk kunt vervoeren. Overige opties voor de stijlvolle Urban Arrow Family Active Plus Disc zijn onder meer een vloermat, achterdrager, bagagenet, afdekzeil, poncho, Maxi Cosi adapter en een Raincover. Standaard wordt de Urban Arrow Family Active Plus Disc elektrische bakfiets geleverd met een 400Wh accu. Wil je meer kilometers kunnen fietsen? Kies dan voor een 500Wh accu.

Urban Arrow Family Bosch Plus 2

Accu & Actieradius

De accu van Urban Arrow Family Active Plus Disc elektrische bakfiets is volledig uit het zicht weggewerkt in het voorframe en kun je gemakkelijk uitnemen en plaatsen. Wat de exacte actieradius is van je Urban Arrow Family Active Plus Disc? Dat hangt af van een groot aantal factoren. Van groot belang is natuurlijk het aantal kinderen in de bak (max. 3 kinderen) en eventuele bagage. Maar ook de weersomstandigheden en de door jou gekozen rijprogramma’s beïnvloeden de actieradius. Hieronder gaan we daar nader op in.

400 Wh: max 50 km
500 Wh: max 80 km

Bovenstaande actieradius informatie afkomstig van de fabrikant en afhankelijk van vele factoren, lees er meer over onderaan deze pagina.

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade,  diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling.  Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Urban Arrow kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Urban Arrow Family Bosch Active Plus voor € 5.290,-

profile smeeing logo

*Actieradius elektrische bakfiets afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische bakfiets komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: lege bak, geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige elektrische bakfietsen worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.