Lovens Explorer 65

Home » E-bakfiets » Lovens Explorer 65
196,- all-in per maand

Lovens Explorer 65

lovens explorer 65 bakfiets zijaanzicht bosch performance

Nieuwprijs 5.599,-

Overnameprijs na 36 mnd.: 2.050,-

Specificaties van deze e-bike

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • Traploze Eniviolo Cargo versnelling
 • Accu: 400Wh, 500Wh
 • Hydraulische schijfremmen
 • Bosch Performance Line 65 Nm, middenmotor
 • Actieradius 50 km – 80 km*
 • Geschikt voor max. 3 kinderen

Hoe werkt fietsabonnement?

Fietslease voor een vast bedrag per maand.

 • Fietsverzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving en rente
 • 24/7 pechdienst bij ongevallen
 • Vaste overnameprijs na 36 maanden

Lovens Explorer 65 

De nieuwe elektrische Lovens Bakfiets van de Nederlandse fabrikant Optima Cycles onderscheidt zich door een verfrissend design. De bakfiets is makkelijk te besturen door het sterke frame en het lage zwaartepunt. Je vervoert kinderen met veel veiligheid door een driepuntsgordel en de comfortabele bank met rugleuning. Bovendien kun je door een wendbare kabelbesturing een kleinere draaihoek maken.  

E-bike met diefstalbeveiliging  

Je kunt bij deze bakfiets een GPS-unit kopen die je via de app inzicht verschaft over de locatie van jouw bakfiets. Je kunt jouw bakfiets verzekeren via de app. Op het moment dat jouw fiets gestolen wordt, kun je dit gemakkelijk aangeven en wordt deze opgespoord. Zo houd je diefstal tegen! 

Accessoires Lovens bakfiets  

Bij deze fiets kun je accessoires kopen zoals LED verlichting en een extra bankje. Een andere must have accessoire is een regenhuif, zodat de kinderen droog overkomen. Tenslotte kun je nog een beschermhoes bij de bakfiets nemen en een MaxiCosi adapterset. Kortom: genoeg mogelijkheden om het rijcomfort te vergroten! 

Verkrijgbaar in meerdere kleuren!              

De Lovens e-bike is verkrijgbaar in de kleuren Moss Green en Silver Grey. Het zadel, het bankje en de grips zijn van veganistisch leer in zwart en bruin, je weet dus zeker dat je een maatschappelijk verantwoorde keuze maakt! 

 

lovens bakfiets kinderen moeder standaard

Accu & actieradius Lovens bakfiets Explorer 65 

De Explorer 65 is standaard uitgerust met een Bosch middenmotor. Een krachtige en betrouwbare trapondersteuning! Deze fiets heeft een 65 Nm motor en is daarmee geschikt voor comfortabele ritten met een grote trekkracht. De actieradius is circa 70 km. 

lovens bakfiets kleuren bosch motor

Kies voor het gemak van (private) lease

Met een e-bike van Fietsabonnement kies je voor groene mobiliteit. Want hiermee (privé) lease je 36 maanden – voor een vast laag maandbedrag – een milieuvriendelijk vervoermiddel. En geniet je van complete ontzorging.

Standaard inbegrepen in het all-in maandbedrag

 • Looptijd van 36 maanden
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering (schade, diefstal en ongevallen)
 • Pechhulp bij ongevallen
 • Altijd een goedwerkende accu
 • Géén BKR check / registratie
 • Koopoptie volgens vaste prijs vooraf
 • Heel veel onbezorgd fietsplezier

(Dagelijks) fietsen: heel gezond en voordelig!

Naast private lease – waarbij je als privé-persoon de maandtermijn betaalt – is het ook mogelijk de fiets via je werkgever te leasen. Steeds meer forensen vinden dit een prima alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je profiteert hierbij direct van belastingvoordeel en een lage bijtelling. Lees hierover meer op onze pagina ‘Fiets van de Zaak’.

showroom profile smeeing fietsabonnement

Fietsabonnement koopt, samen met partnerbedrijf Profile de fietsspecialist én de Bike Totaal fietsspeciaalzaken, nieuwe e-bikes rechtstreeks en grootschalig in bij een gezamenlijke landelijke retail-organisatie. Als klant van Fietsabonnement profiteer je direct van dit voordeel: je betaalt een vast laag all-in maandbedrag.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

matthijs de kam

Matthijs

dirk boshuis

Dirk

frank endhoven

Frank

Heb je een vraag voor onze specialisten? Ze helpen je graag verder. Neem contact op via info@fietsabonnement.nl of bel ons 035 – 603 99 88

Wil je liever deze Urban Arrow kopen?

Dat kan! Onze partner Profile Smeeing in Soest verkoopt deze Urban Arrow Family Bosch Active Plus voor € 5.599,-

profile smeeing logo

*Actieradius elektrische bakfiets afhankelijk van vele factoren

De op deze website vermelde actieradius is afkomstig van de fabrikant. Houd er rekening mee dat hoe ver je met je elektrische bakfiets komt, kan afwijken van de vermelde actieradius. Dit komt, omdat dit de afstand is die je haalt als alle omstandigheden perfect zijn: lege bak, geen tegenwind, goed wegdek, een lekker zomers weertje met 20 graden, geen heuvels, constante snelheid van zo’n 18-20 km/uur met de trapondersteuning in de laagste stand en een spiksplinternieuwe accu. Voor het gewicht van de fietser wordt vaak een gemiddelde genomen van rond de 75 kilo. Je begrijpt dat het niet zo gauw gebeurt dat je aan al deze omstandigheden voldoet. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op de feitelijke actieradius. Om jou op weg te helpen vermelden wij wel de maximale actieradius die te behalen is. Het laagste getal is gebaseerd op de lichtste accu, het hoogste getal geldt voor de zwaarste accu. Sommige elektrische bakfietsen worden geleverd met maar 1 accu. Dan staat er vaak ‘ca.’ vermeld.